Horsefeathers Kozzy Style 2008

Autor: Návy, vydáno: 12.6.2008

O vaši pozornost se bude i letos ucházet slopestylový contest s názvem Horsefeathers Kozzy Style. Bikové peklo, které vypukne první prázdninový víkend (5.-6.7.2008) v areálu sjezdovky Kozí pláň v jižních čechách, si za svou čtyřletou historii vybudovalo tradici ojedinělé akce nabité adrenalinem a zábavou. Účast těch nejlepších bikerů z Čech, Polska, Německa, Rakouska a Slovenska zaručuje nejen výbornou podívanou během závodu, ale také neopakovatelnou atmosféru během celé akce. Patnáct pozvaných riderů se spolu s deseti nejlepšími z otevřené kvalifikace utká o celkové prize money 30.000,–Kč.

Camping v přírodě, tři dny ježdění v největším závodním parku v Čechách, nejlepší bikeři, extrémní triky, SKA&PUNK party tří kapel, Gambrinus a Pilsner Urquell, steaky, klobásky, prázdniny, léto a plno dalších lákadel na vás čekají na největším a nejprestižnějším slopestyle závodě na horských kolech – na Horsefeathers Kozzy Style 2008.

Program:
Celá akce odstartuje již v pátek 4.7. oficiálním otevřením závodního parku. Tento den je určen pro trénink všech řádně zaregistrovaných riderů. V areálu bude k dispozici stanové městečko, stánek s občerstvením a od 10:00 bude v provozu i vlek. Permanentka na vlek bude zpoplatněna částkou 200,–Kč na celé tři dny nehledě na to, kdy bude zakoupena.

Sobota 5.7. dopoledne bude ještě patřit tréninku a po obědě cca ve 13:00 odstartuje open kvalifikace určená všem zaregistrovaným riderům. Po skončení kvalifikace bude trať opět otevřená pro trénink. Ten potrvá až do 18:00, kdy bude trať uzavřena. Před večerní party proběhne vyhlášení desítky postupujících riderů do nedělního semifinále. Po vyhlášení začne SKA&PUNK party, na které vystoupí kapely Discoballs, Pub Animals a Pipes&Pints. Na tuto party mají všichni vstup zdarma!

Neděle 6.7. od 10:00 do 12 :00 bude poslední možnost využít závodní park pro trénink. Ve 13:00 začne finálová kvalifikace, ve které si to rozdají pozvaní riders s nejlepší desítkou z open kvalifikace. Do samotného finále, které začne cca v 15:00 bude postupovat deset nejlepších z finálové kvalifikace. Po sečtení hodnocení finálových jízd proběhne vyhlášení výsledků, předání cen a autogramiáda.

Trať:
Stavbu závodního parku má na starosti opět dvojice Pavel „Schwara“ Schwarz a Pavel „Kojc“ Kočer z českobudějo­vického FRbikes shopu. Ti na Kozzách opět vybudovali monstrózní dřevěné stavby doplněné o několik hliněných překážek. Celou trať otevírá hned šestimetrový drop následovaný čtyřmetrovou step-up to step-down stavbou. Přestavby se také dočká dvanáctimetrový Die Kurve Gap, dvojitý step-up to step-down, U-wallride a samozřejmě také dirty v závěru tratě. Fotogalerii ze stavby najdete na webu závodu.

Ubytování:
Součástí areálu sjezdovky Kozí pláň je také přilehlá louka, která slouží jako místo pro parkování a stanování. Vjezd do areálu bude zpoplatněn 30,–Kč za auto na celou dobu trvání akce. V rámci campu budou monilní WC a sprchy.

Přihlášení do závodu:
Závod je otevřený pro všechny ridery. Stačí se zaregistrovat podle návodu na webu závodu, nebo bude možné zaregistrovat se přímo na místě v organizátorském stanu. Všichni, kdo se zaregistrují dopředu přes internet, mají startovné zdarma!

Akreditace pro media:
Během závodu bude vstup do tratě všem neakreditovaným mediím, návštěvníkům i nezaregistrovaným riderům zakázán! Získání akreditace je tento rok podmíněné zastoupením konkrétního media. Žádosti o akreditaci (s uvedením názvu zastupovaného media) zasílejte na email závodu. Na místě bude možnost akreditace omezena počtem předregistrova­ných medií.

Horsefeathers Kozzy Style 2008, 5.-6.7.2008, sjezdovka Kozí pláň, Kaplice, Jižní Čechy

Diskuze

  • anonymní uživatel ušoplesk 12.6.2008 v 19:16

    těšim se tam jak howado

  • anonymní uživatel Bahy 12.6.2008 v 20:20

    Těším se těším:)

  • anonymní uživatel tomaass (tomaass.sorejs (a) gmail.com) 12.6.2008 v 20:38

    možná přijedem, vypadá to jako dobrej závod, to se jede na čas?

  • anonymní uživatel u6e (ueeeeee (a) punkbike.org) 12.6.2008 v 21:33

    to bude bolet...

  • anonymní uživatel brody (fuckingpack) 12.6.2008 v 21:44

    konečně s pořádným pífkem, pořádná dovolená..

  • anonymní uživatel Pól Bulva 12.6.2008 v 21:51

    jo jo, vypadá to pěkně. taky se tam možná vydáme, ale já možná jen jako divák, jestli mě do tý doby nestihnou opravit

  • anonymní uživatel pítrs bike-nymburk.org 12.6.2008 v 23:33

    a na co sou prosím WC a SPRCHY???

  • anonymní uživatel Schwara (schwara (a) frbikes.cz) 13.6.2008 v 11:12

    Pól Bulva: rozstřelenej?
    tomaass: voe...

  • anonymní uživatel Pól Bulva (orechnastrome (a) centrum.cz) 13.6.2008 v 13:49

    4 Schwara: No už je tomu tak. Nalomená klička že to je, říkal mi pan mudr. Prej 3 tejdny bez námahy a sportu, tzn. do konce června nemůžu nic dělat. Takže uvidim jestli pak budu schopnej po pár dnech jezdit takový překážky mno...

  • anonymní uživatel bohis (bohis03 (a) seznam.cz) 5.7.2008 v 6:48

    nejepsi zavody a nejlepsi parby to musim prijed uz s tesim

  • anonymní uživatel ????? 9.8.2008 v 18:14

    bilo to hustý jak hovado :-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí