Specialized Dirt Jump Mokropsy

Autor: PR, vydáno: 4.8.2008

Datum: 23.08.2008

Místo: Černošice – Mokropsy

Sponzoři akce: Specialized, Vekra okna, Vehicle, Nugget, Peace, Smith

Stálí sponzoři: Rip Curl, Cyklo Adam, Ok Bet betonárna Černošice, Město Černošice

Mediální partneři: Freeride.cz, Boardmag, Radio Wave

Dovolujeme si vás dne 23. srpna pozvat na dirt jumpové závody, které se uskuteční v areálu Rip Curl Pláže Mokropsy, který kromě dirtoviště obsahuje menší skatepark a pláž s beach volleybalovým kurtem, petanque hřištěm a plážovým barem s výběrem alko a nealko nápojů, zmrzlin atd. Vše samozřejmě bude během závodů v provozu a navíc další stánek od firmy Specialized který bude sloužit jako servisní bod pro smolaře kterým se během závodů něco na kole pokazí. Chybět nebude ani gril s klobáskami steaky apod.

Vlastní dirtoviště, které je v současnosti v kompletní přestavbě, bude ve finálním stavu mít tuto podobu: rozjezdový drop, tři střední dirty, step-up, klopenka a další lajna zpátky opět se třemi skoky.

Vlastní závody začnou s dvanáctou hodinou polední, předtím bude trénink během něhož bude otevřena registrace jezdců na velkých i malých kolech tzn. dvě závodní kategorie BMX a MTB. Zůčastnit se bude možno po zaplacení startovného 100 Kč. Samozřejmostí je nutné použití helmy během závodu i tréninku, doporučené jsou chrániče kolen a rukavice.

Závodit se bude o věcné ceny v hodnotě 50 000 Kč a cash 10 000 Kč celkem pro obě kategorie.

Po závodě samozřejmě nesmí chybět pořádná afterparty ani zde tomu nebude jinak. Avšak zde to bude vylepšené o super prostředí pláže a live Dj’s. Během párty bude samozřejmě fungovat jak Rip Curl Beach Bar, tak i další stánek s pivem.

Pokud toho bude na vás už příliš, nabízí se možnost odjet jedním z nočních vlaků směr Praha (poslední odjíždí před první hodinou) či přespat v pro tyto účely zřízeném stanovém městečku.

Doprava na místo je možná buď již dříve zmíněným vlakem. Jedná se o přímý spoj ze stanice Praha Smíchov do stanice Černošice Mokropsy a pak cca půl kilometru po vlastní ose. Pro spojení autem využijte mapu.

Info o závodech budeme dále pravidelně doplňovat, stačí sledovat tyto stránky, nebo www.ripcurl-plazcernosice.cz

Pro případné další dotazy a nejasnosti využijte email: bmxam@centrum.cz

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel -=Fi11=- 4.8.2008 v 18:49

    ten bike na obrazku mam doma =D

  • anonymní uživatel on (bmxam (a) centrum.cz) 5.8.2008 v 9:13

    diky kluci

  • anonymní uživatel head 5.8.2008 v 10:21

    vymakany plagat :D

  • anonymní uživatel smith (pipe (a) seznam.cz) 8.8.2008 v 14:04

    Spešl je nej..

  • anonymní uživatel on (bmxam (a) centrum.cz) 21.8.2008 v 22:06

    takze predzavodovej update!!!

    skoky uz sou ve finalni verzi, dneska se tam byl kouknout/zajezdit frenk, muf a dalsi. frenk byl nadmiru spokojen, coz je pro me dostatecna vizitka ze skoky sou v pohode...

    jinak co se tyce ucasti nejaky ty spicky tak dudo rikal ze prijede, pak mladak, pinda + kluci ze stary party (herink, panka) este nevedeli kdyz sem se jich v jicine ptal...ale uvidime, maj to za humny, ze...

    z velkejch vim o zene+jeho parte, miloushovi, pak urcite este nekdo ale presne nevim, ve velkejch se nevyznam

    porota ve slozeni hout, franc a MT

    zejtra muzete prijet zatrenovat, rozbit stany, valet se na plazi dat pifko, trat se uzavre v sest vecer, dosejpuje se na zavod a prikreje se. kdo bude chtit muze jezdit na ostatnich dirtech, nebo ve sk8 parku nebo se opet valet a grilovat, v miste hned vedle skoku kde muzete rozbit stany je erarni gril

    jinak zavod v sobotu trenink od 10ti, stejne tak registrace, zavod od 12ti, dal casovej harmonogram podle toho ,kolik dorazi lidi...afterparty od sedmi ve 12 na plazi konec a pak presun na mistni piskoteku kdo to este zvladne!

    sportu zdar!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí