Sportlife - den 2, 3 a 4

Autor: Flat, Navy, vydáno: 15.11.2008

Ale teď už vážně! Sportlife, resp. BIKE BRNO, je událost, které se účastní snad všichni bikeři a bikerky u nás. Výstava, na které najdete všechny značky kol, rámů, komponent a doplňků, které se u nás dají sehnat. My jsme na Sportlifu běhali od rána až do večera, abychom nasbírali materiál na vaše dlouhé zimní večery…

Těšit se můžete na reportáž ze stánku Author, kde jsme zastihli téměř kompletní Author A-gang team. V jedné z nejdelších reportáží se dozvíte, co dělá DMJ, Petr Kraus, Jeny Valenta, Spaceman a Michal Prokop. Tihle kluci jezdí po celém světě, takže mají rozhodně co říct. Navíc vám Damjan představí svůj pro-model Author DMJ a Spaceman se potom bude věnovat rámům Author EXE a A-gang.

Ve stánku obchodu Katmar jsme našli mocnou zbraň kultovní americké značky FOES, která nehraje na žádné kompromisy. Kromě značky FOES k nám Katmar dováží také kola našich polských bratrů NSbikes.co, které sedlá například Bartek Obukovicz, Martin Södeström a u nás nově taky Jan „Loleq“ Toth. Třetí značkou, kterou jsme (kromě jiného) u Katmaru našli, byly legendární chrániče 661.

Chybět nebude ani reportáž ze stánku české značky RB. Své kolo a svůj příběh vám tentokrát představí Kamil Tatarkovič.

Své delikátní designy představí i značka Specialized. Velkým hitem budou příští sezónu určitě kola BigHit, Demo, SX nebo třeba Pitch.

Jak vám to bude příští sezónu pérovat nám řekli v přírodním stánku ze zrezlých plechů a neotesaného dřeva značky Marzocchi. Ve stánku Cyklo Bartoníček byla k vidění také část nové kolekce oblečení a chráničů značky IXS.

Navštívili jsme také stánek kluků z Aspire. Ti nám představili novinky svých značek GT a Mongoose. Svůj stroj představí i Tomáš Slavík, který s tímto polokarbonovým speciálem odjel i závod Crankworks v kanadském Whistleru.

Zajímat vás bude určitě také velice Intensivní erotická reportáž ze stánku Intense. Tu pro vás připravila Žena se svými dvěma asistentkami. Tenhle lesbický koncert vás zaručeně postaví…

A jako třešničku na dortu jsme si vychutnali mistra MRSN, který má za sebou organizaci již desátého ročníku svého kultovního závodu a také účast ve finále nejdrsnějšího závodu světa – RedBull Rampage 2008.

Takže nás sledujte, bude to stát za to…

Foto: Flat

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel georg 15.11.2008 v 9:14

    jen tak dál !!!!!!

  • anonymní uživatel vojta 15.11.2008 v 12:15

    a budou naky fotky ze zavodu ?

  • anonymní uživatel fletíno 15.11.2008 v 12:17

    vojta: jasne ze budou, postupne se tu objevi video i fotky.. ale asi se tam nenajdes, jestli ti jdo o tohle..

  • anonymní uživatel vojta 15.11.2008 v 13:51

    popravde mi o tohle slo, ale je mi jasny ze se tu fotky z kvalifikace asi neobevi, to by tady bylo milion fotek ktary by vsechny asi moc nezajmali.

  • anonymní uživatel flatino 15.11.2008 v 14:00

    presne tak, mozna to zni trochu blbe az namyslene, ale fotit vsechny proste nejde..

  • anonymní uživatel Bersekr 15.11.2008 v 17:41

    z roka na rok vyzeraju tie bombery horsie :(

  • anonymní uživatel :D 15.11.2008 v 19:44

    Bude sa predavať ten Author DMJ????

  • anonymní uživatel john martinek (nereknu) 16.11.2008 v 21:04

    to demo je hezký jako svin skoda že jen dlouho bílí nebude

  • anonymní uživatel mate 20.11.2008 v 15:50

    to intense luxus

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí