Crankworx by MRSN - update no 6

Autor: MRSN, kategorie: Video, vydáno: 17.8.2009

Whistler bike park & Giant slalom!!!

Po několika skvělých dnech, strávených v největším bikeparku na planetě opic, na nás čekal strašák Giant Slalom. Strašák v podobě děsnýho hamtání, mokré trati a času okolo jedné minuty nás pokládal do kolen.

Už jen samotný trénink napovídal, že se nebude jednat o jednoduchou záležitost a posbírat tak ovoce bude jednodužší i na Novým Zélandu. Z počátku dost utažená trať se díky stále se zlepšujícímu počasí pomalu měnila v palbu.

Kvalifikace se nám zrovna úplně nepovedla – já 13 a MP 7. Plní očekávání jsme tedy čekali, jakýhopak kumpána si dnes vylosujeme. Do čtvrfinále tak postupuje MP opět s Lopesem a souboj končí rozdílem jedné desetiny z obou jízd. Já si šel do souboje s the most legendary Shaunem Palmerem, kterej v kvalifikaci zajel pátý nejrychlejší čas. Úplně vyčerpán nastupuji na start s myšlenkou, že by byla možná slušnost dědu Palmera pustit, ale nakonec postupuji dál.





Red Dull tak pokládá na lopatky Monster energy kinga, který sponsoruje Crankworx již několik let za sebou. V kotli houstne atmosféra a lidi fandí. Zejména česká strana publika si vyřvává plíce jak o život! To už však nastupuji na start s prvním z kvalifikace Jaredem Rando, který mimochodem sedlá taky stroj Giant. V týhle bitvě ale přestávám zaostřovat a občas vidím dvojmo. Rando mě poráží o pár desetin a já si jdu do lesa odplivnout.

Následná jízda byla nejdůležitějším momentem celého závodu. Pokud postoupím, jdu do velkého finále! Riders ready, go! Start super a v třetí zatáčce od konce, kdy si držím celkem slušnej náskok, zahazuji. Do malého finále jdu tedy s mladým Johannesem Fischbachem. Boj je dost vyrovnaný a je na nás vidět dost velká únava.

Je po osmé hodině večer a moje zrcadlová skla na MX brýlích mě pomáhají v tom, že už nevidím skoro nic a letím dolů jen po paměti. První jízda pro Johanna a druhá pro mě. Rozdíl 21 setin pro Fische. Končím závod čtvrtým místem a jsem úplně oddělanej. Nevidím, neslyším, ale jsem rád, že jsem si sáhl na úplné dno. Člověk tak změří svojí hladinu mrkve, která klesá v nepoměru s botanickou zahradou…

Cheers!!! MRSN

























































Dvojice českých bikerů Michal Maroši a Michal Prokop se na festivalu Kokanee Crankworx zůčastnila dalšího závodu. Tentokrát se jel Giant Slalom:

Pro zobrazení videa je třeba mít prohlížeč s podporou JavaScriptu a Flash.





A nezapomeňte, seriál o kanadském bikování Michala Marošiho bude pokračovat již brzy exklusivně na d:key

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Kačer 17.8.2009 v 12:26

    Celkem v klidu výsledky jen tak dál!

  • anonymní uživatel Switch z Brna [KoloShopTeam.cz] 17.8.2009 v 12:50

    muhááá, maj to zabugovaný =D v čase 2:56... Woman PRO... kde se tam vzal michal prokop? =D =D =D žeby žena? =D

  • anonymní uživatel vlado 17.8.2009 v 21:53

    jeej aji uši už tam je tak to se na vas tesim :D

  • anonymní uživatel DD (deathdog (a) punkbike.org) 18.8.2009 v 0:19

    to de, zarez shona za 1

  • anonymní uživatel mayo (majo_dl (a) azet.sk) 18.8.2009 v 0:19

    čo sa stalo Polcovi ??

  • anonymní uživatel indos (honzahaluska (a) yahoo.co.uk) 20.8.2009 v 21:34

    Velka podpora z Oxfordu hosani a toho usaka uz poslete do prace;p

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí