reklama

Der ODESSA Letzte Mellowpark Trip

Autor: Hout a spol., vydáno: 29.8.2009

„Der ODESSA letzte Mellowpark trip“. SHIT!!! To byl ale výlet. Tradice je tradice, Mellowpark po stopadesáté první, naposled a nejlépe. Kamera, klapka a jedem…

… a tak teda jedem. Spousty telefonátů, dohadování a mailování a nakonec vyjíždíme ve čtvrtek večer 13.8. z Letňan nach Berlín, Mellowpark.





Sestava takováto:

Hout – řídící ředitel, oldschool S&M a málo vlasů na velkou hlavu

Kudr – je to mistr, je to synek, je to Kudrsynek, holky třeste se

Mlaďák – stálice všech stálic na všech scénách za jakýchkoliv podmínek a situace bez ohledu na hladinu ALC v krvi, prostě Mlaďák

Žiri Karalík – roztomilý medvídek z Plzně, kterýho nemůžete nemít rádi, letos s velkým jezdeckým elánem

Bern – za foťákem stojím a rapovat umím, der beste partyman

Prochy – za foťákem nestojím, krabice se nebojím, der zweite beste partyman

Onýs – Milevsko in da house, sice méně srandy než se Štěpánem, za to více stylu ve vzduchu

Mošn – co by to bylo za výlet bez právního zástupce, který vás vyseká z každé šlamastiky a navíc je chodící encyklopedií bmx?

Zuzka El Kloko – je to malé, růžové, má to copánky a obvykle kameru v ruce, co je to? No přeci naše dokumentaristka Zuzanka, jééé…

Příba – kniha by nestačila na to, co tento neskutečně všestranný univerzál dokáže vymyslet za hovadiny, der beste srandyman




To je sestava panečku a jedeme. Po cestě na pytel objížďky, do Berlína jedině bez mapy a Němci objížďky neznačí = cesta na hovno a protáhla se na dlouho. V půl druhý sedíme u Kauflandu a dáváme zasloužený bier. Pak spánek, ve spacáku s komfortem +20 a extremem +15 strašná zima a teplé ráno, konečně.

Ráno ubytování do objednaných pokojů, obhlídka skoků, nový transfer na pravý lajně vypadá gut. Odkrejváme, šejping špatnej, takže šejpujeme, kropíme a zase šejpujeme. Přichází první lokál, tak 13, „hele kluci to nemůžete odkrývat, není to šejpnutý, trailsy jsou zavřený“, malýho týpka nebojím se nic a stírám ho něčím jako „hele, my si to šejpnem a pak si je otevřem“, týpek krčí rameny a odchází. Za chvíli přichází další, o poznání větší a „nešejpujte tu pravou lajnu, nedělejte to“, „Proč?“ ptám se. On na to „Hans to nemá rád,… znáte Hanse?“ Začínám se tlemit a že Hanse znám a ten s náma nemá problém. „Jsme tady, aby jsme jezdili, šejpnem si skoky a jdeme jezdit, sorry kámo.“ Týpek se tváří bezradně, taky krčí rameny a odchází. Za hoďku se objeví Lars, vedle Hanse druhý hlavní stavitel skoků, pokecáme, „a to je dobře, že jste to šejpli a kdyby tam chtěli jít jezdit nějaký vidláci, tak na ně dohlížejte a když tak je vyhoďte..“:-) Začínají z nás být Mellowparkový lokálové a to se mi líbí. Za chvíli se objevuje i Hans, jen se poplácáme po zádech…




Jde se jezdit. Trailsy fungují nejlépe za poslední roky, kromě teda levý lajny, která je na tom tradičně mizerně. Lehký hodinový pojezd a jdeme na oběd, starý kámoš Turek a super kebab za 2,50. Zpátky se stavujeme v betonovým miniskateparku mezi stromama a dobře děláme. Příba nejdřív lítá v žabkách na kole jak o život, potom si půjčuje boty, od lokála prkno a začíná vysílat takový sk8ový sérky v minirampě, že padá čelist nejen nám, ale i všem deutschákům okolo. Příba je pán.




Po týhle parádě následuje další ježdění až do večera, Žiri skáče velkou, točí se a kope dokola, na pravý dává pět barspinů v jízdě a dokonce barspin to x na transferu, Onýs se točí a štýluje, Hout štýluje a tabletopuje na obě s nohou či rukou, hecujou se transfery, ve kterých tradičně vede Kudr, Mlaďák se točí, Příba lítá a kope nohama všude, no je to paráda.




Večer výbava masem z Kauflandu, gril a únavu zaháníme Morganem, tulamorkou, rumem s 54 voltama a pivem a to se dějou věci. Místní vyzývají pet flaškový contest v minirampě, pošleš ji přes rádius plnou kudlou na spinu a toto letí, chytá nás to všechny, Příba to posílá s kečupem, minirampa v novým designu, no srandy kopec. Pak přesun na pingpong, vyhrává ten s nejbizarnější pálkou, začíná se prkýnkama na maso a vařečkama a končí to absolutníma highlitama jako varná konvice, štětka na záchod, trychtýř, odpadkový koš, kus rozbitý záchodový mísy a ve finále Zuzanka přijede s dalším pingpongovým stolem… Podání sice nedá, ale přesto vyhrává. Večer probíhal skoro až do rána, tradiční berlínská střecha, hádky s Mlaďákem o český scéně, ztráta a nečekaný nález tulamorky, no klasika.




Další den ještě ranní veselost, jdeme se s Mlaďákem koupat do řeky, Mlaďák si nese tulamorku a kartáček a najednou „je hele“: Mlaďákův kartáček se nachází uvnitř flašky a nikdo neví, jak se tam dostal. Zkrátka ranní demence. Nezbývá, než flašku dopít, což Mlaďák za přispění Berna zvládá. Dáváme waterjump, Hout vysílá neidentifikovatelný signature air za vysoký body, Mlaďák se snaží trumfovat saltem do čistý placky. Po obědě Příba vytahuje balon a jde se hrát „prdel“. Jednoduchý jedendotek na bránu, ale poražený musí kleknout a všichni soutěžící ho z metru nakopávají míčem do nastavené řitě, čímž dostává hra zcela nečekaný rozměr. Poprvé prohrává Žiri, Příba nasazuje stylový bodlo s náběhem, Žiri leží na zemi a my se tlemíme ještě půl hodiny. Je nám dobře.




Ježdění se vyzývá spíše lehčího kalibru, dává akorát Onýs, který se v noci šetřil. Přidává se Kudr a protahuje turndown na největším transferu přes kaktus, možná nejhustší trik výletu. Energie však není mnoho a brzy se stáčíme od skoků k místnímu baru, kde dáváme jednu točenou plzýnku. Plzýnka maká, jezdit už jde jen Hout s Mlaďákem, který se začíná z ničehonic vyndávat. 360 na druhým na velký, na třetím i na čtvrtým, dobře von. Pak Mlaďák zamručí, že něco zkusí a vyšle s naprostou čistotou 360 to opposite 360 na velký, ječíme jak na lesy. Zasloužená další plzýňka a přesun ke grilu tentokrát na víně.




Hraje se hra na pravdu, no comment, zase sranda. Příba lítá po tmě s lokálama v parku a nakládá, že nikdo nechápe nic (například téměř v naprosté tmě pětimetrový wallride transfer radius to radius), dělá si spoustu nových německých kámošů. Přijde taky na debaty o Mlaďákově nečekaném výkonu na skokách. Žiri začíná slibovat, že ho zítra zajede, načež vyhlašuji Sick Trick Contest o nejlepší jízdu s pricemoney 1000 Kč by ODESSA. Mlaďák slibuje 360, 360 a opposite 360 na velký, Žiri barspin to x-up, 360, 360 a double bič. Uvidíme.




Ráno jedeme opět ještě vyndaný s Mlaďákem a Prochym do města na věž. Je to docela zážitek jezdit si kolem dokola ve 207 metrech nad Berlínem a dávat si dobrou snídani. Venku mezitím vedro strašný, všichni velká únava, dnes se jezdit nebude. Skutečně to tak vypadá, doplazit se z pokoje 200 metrů k řece je výkon, na který se nikdo nezmůže. Najednou světlý okamžik, Příba s Žirim jdou jezdit do parku a tím se to láme. A to bylo dobře, moc dobře. Příba se naučí barspin a poprvý v životě chytne bič, sice na záda, ale chytne. Žiri se přidává s doublebičem, supermužem a 360. Přesun na hlínu, Mlaďák začína dávat, SICK TRICK contest se rozjíždí.




Mládě je ve formě a brzy zajíždí slibovanou jízdu onefoot tabletop, 360, 360 a opposite 360 na čistotu. Radost máme všichni velkou a Mlaďák se začíná těšit na litr, tohle bude těžký trumfnout. Příba nelení, sérka onefoot x, superman seatgrab ve velkým stylu, nofoot cancan a čistý backflip taky není málo. Příba přidává i moc pěkný superman seatgrab indian na druhým, dobře von.




Kudr zatím zevlink, lehce se točí na posledním a že prej nehraje. Hecuju ho tisícovkou do plných, záhy Kudr vytáčí nádhernou vysokou 360 na druhým a zapojuje se do hry. Sérka turndown, 360 tabletop, nofoot cancan a 360 turndown jak hovado, porota ve složení Hout a Onýs se začíná hodně drbat na hlavě.

Žiri se snaží nezůstat pozadu, donekončena piluje dvě třišede zakončený doublebičem, nejlíp na jednu nohu a bez triku na prvním, sorry Žiri, das ist wenig. Jezdilo se do plných dlouho a padlo opravdu spousta dobrých triků, radost koukat. Nakonec čas vypršel, SICK TRICK Contest se vyhlásil za doprovodu Příbovýho tanečku v samba stylu, šek na 500 Kč + beer si odnesl Mlaďák a Kudr a všichni jsme se mohli přesunout k řece.




Poslední půlhodinka zevlinku v Mellowparku, koupem se, sedíme, kecáme, je nám blaze. Je to tady stejně paráda. Všechno jednou končí a náš výlet taky. Balíme, fotíme, loučíme, máváme, odjíždíme. Sbohem Mellowparku, budeš nám chybět navždy…

Čtete správně, Mellowpark končí, v září se bourá a likviduje. Když se všechno povede, přestěhuje se jinam. Jak nám řekl Max, místní správce, mají nový pozemek o 6× větší rozloze, než současný park. Celý rozhovor s Maxem ohledně Mellowparku a jeho budoucnosti bude součástí videjka, který vznikne z tohoto nezapomenutelnýho výletu v režii Zuzka El Kloko.




Ano je to tak, díky sponzorskýmu příspěvku Odessa Footwear vznikne videjko, ve kterým nebude chybět SICK TRICK contest, kopec srandy, rozhovor s Maxem a celá ta pohodová Mellowpark atmosféra, která si získala snad každýho, kdo se někdy na tento legendární spot vypravil. Díky čau Mellowpark, RIP.



Velké díky značce ODESSA FOOTWEAR za podporu, bez které by nebyla Zuzka a to by byla škoda!




Další foto zde: http://www.bmx-jicin.com/clanek.php?…




No a vy už se těšte na video od naší Zůzky ElKloko




Text: Hout
Photo: Jirka Karlík, BerňákMošnik

Diskuze

  • anonymní uživatel dom 29.8.2009 v 9:24

    pěkný

  • anonymní uživatel turista (dc cocker) 29.8.2009 v 9:45

    pěkná baba:D

  • anonymní uživatel Kojdy 29.8.2009 v 11:27

    Slušná kunda xP

  • anonymní uživatel qeex 29.8.2009 v 11:40

    opravdu inteligentní komentáře

  • anonymní uživatel Maro 29.8.2009 v 12:41

    Holčina pěknaaa a jinak clanek docela fajn :-)

  • anonymní uživatel lleo 29.8.2009 v 17:58

    NENÍ TO TERRY ? PODLE ŠTÝLU KOZY VYVALENÝ BÁCHOR ZATAŽENÝ A SAMOZŘEJMĚ I JAZÝČEK PRO PUBERTÁKY ATˇ mužou na honěnou .:)

  • anonymní uživatel el kloko (elkloko (a) dolekop.com) 29.8.2009 v 18:01

    lloo: já si tě najdu a utopim tě!

  • anonymní uživatel skautik (skautikr(zavinac)seznam.cz) 29.8.2009 v 18:18

    jeste ze je to clanek o bikach z comments bych to nepoznal :D

  • anonymní uživatel shimano 30.8.2009 v 1:58

    dobře vypadá klokanice.. :)

  • anonymní uživatel bobek na to 30.8.2009 v 13:02

    stupidnější článek jsem nečetl

  • anonymní uživatel Aďo 30.8.2009 v 17:55

    lleo:debílek :-/....triík jinak šupa a holka zlatá :-)

  • anonymní uživatel noha 30.8.2009 v 18:07

    Kopřivy,bordel,10lidí,na toto jedete kamsi do řiti?

  • anonymní uživatel olda (ol.mencik (a) seznam.cz) 31.8.2009 v 8:16

    jo holčina moc pěkná a to pívo se mi tam taky líbý :-) maj tam u toho takovou pohodu až na ty kopřivy nepopaltese o ně. :)

  • anonymní uživatel Tondas 31.8.2009 v 10:54

    Jebadlo :)

  • anonymní uživatel Potok 31.8.2009 v 16:28

    pěkná slečna :)

  • anonymní uživatel Feki 31.8.2009 v 16:32

    Pocuj zuzka nemas niejake tvoje porno ked j tak posli link diki moc :P

  • anonymní uživatel Jehně 31.8.2009 v 21:04

    feki ty máš asi rád fekál porno co? když máš v hlavě tak nasráno!

  • anonymní uživatel Aďo 31.8.2009 v 22:44

    lol fakt debili niektory

  • anonymní uživatel Feki 1.9.2009 v 0:40

    Jehně a ty mas co rad jahnatka ?? ty zofil posranej:::...:::

  • anonymní uživatel LaReS (colony (a) centrum.sk) 1.9.2009 v 0:42

    :) fotky su mega :) to mas za 1 :D triks tak isto :D a predošle video boli mega :)) :D

  • anonymní uživatel LaReS (colony (a) centrum.sk) 1.9.2009 v 0:42

    videa* x)

  • anonymní uživatel jajik 1.9.2009 v 18:00

    ty vole ta holka je tlustá,co ten pupek?

  • anonymní uživatel LInsi 1.9.2009 v 18:23

    hej zuzka sry ale na tej foto vizeras ako kurwa a vedel bych si povedat:D

  • anonymní uživatel Frenky Wochomurka (deadmeat (a) nakopetiprdel.com) 2.9.2009 v 6:31

    nechapu lidi,co na bikeforu komentuji knedly...nebyl jsem tu dlouho a vidim,ze se zde nic nezmenilo

  • anonymní uživatel motor (motokoler (a) atlas.cz) 2.9.2009 v 11:03

    to sou pšonci ne??

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí