Full Video: TNG2

Autor: HonzaHa, kategorie: Video, vydáno: 14.11.2009

ikonaStejně jako na jaře po dešti rostou houby, na podzim po sklizni rostou biková videa. Některá jsou dobrá a některá méně. Stejně jako houby. Dobrých hub ale abys pohledal. Stejně jako bikových videí…

Naštěstí je tady dobrý houbař HonzaHa, který se rozhodl jako lákadlo na premiéru třetího dílu svého videoprojektu The New Generation zveřejnit kompletní druhý díl této série. Možná namítnete, že toto video je již rok staré, nicméně na webu v této podobě doposud nebylo publikované. Vidět jej tedy mohli pouze ti, kdo si od Honzy koupily originální DVD. Takže i toto zveřejnění můžete brát jako jistý druh premiéry a derniéry videa The New Generation 2 v jednom.

Tak se hezky posaďte, čeká vás téměř půl hodiny výtečné houbařské podívané…






HonzaHa – The New Generation 2:









No a po shlédnutí druhého dílu série TNG nemůže přijít lepší zpráva než to, že za necelé dva týdny proběhne premiéra dílu třetího! Autor všech tří TNG videí Honza Hanačík nám o téměř dokončeném videu The New Generation 3 napsal:






Video TNG3 vám představí čtrnáct jezdců na MTB a BMX kolech a to rovnou v deseti profilech!

Jako první přijde na řadu Martin Hoferek, jehož profil se natáčel na DH trati v rakouském Semmeringu. Druhý profil je věnován mé nejmilejší lokalitě a to skalce u Fryštáku. Zdejší dirty Vám představí jejich majitel Jirka Zouhar, který si na nich po představování zalétá spolu s Pavlem Cahou.






Třetí profil ukazuje, že i ženy se najdou v tomto extrémním sportu, konkrétně Míša Lípová, která zdolá DH tratě v Trnavě u Zlína, na které se v letošním roce jel seriál závodů WBC a trať na Vršavě.

Čtvrtý profil je věnovaný street sekci se Zlínským riderem Radkem Fišerem. Letos se nám bohužel nepodařilo najít dostatek společného času tak, aby byla street sekce v takovém rozsahu jako v předchozích dílech, přesto doufám, že vás i letos zaujme.

Pátý profil nás zavede zpět do lesa, na stejnou lokalitu jako v TNG2, konkrétně na Rusavu. Důvod, proč jsem zvolil stejnou lokalitu, je ten, že jsem nebyl plně spokojen s tím, jak jsem loni prezentoval podle mě jednu z nejlepších DH tratí u nás. Letos jsme zde natáčeli s Davidem Palou.






Druhou polovinu videa začne profil věnovaný MTB jezdcům z okolí Zlína. Filip Tomanec, Michal Hajtr a Petr Kubín se představí na dirtech v Lípě a na Skalce. Vyzdvihnout bych chtěl hlavně Hajcka, o kterém letos nebylo vůbec slyšet, přesto, jak uvidíte na videu, jezdit pořád umí!

V sedmém profilu se představí mistr ČR ve sjezdu na hardtailu Michal Červenka. Tomu dle mého úhlu pohledu skvěle sedla trať v Přílepích, kde lítal neskutečnou rychlostí.

Osmý profil je plně v režii nové ženy v sérii TNG. Filip Kamidra nás provede betonovým parkem v Ostravě a v Kaňonu nám ukáže, jak se dělá beko na celopéru!






V posledním lesním profilu uvidíme stálici série TNG Honzu Sedláčka. Ten nejprve na svém Transitionu prosviští DH trať na Velké Rači na Slovensku a pak nám ukáže i nějaký ten domácí trail v lesích nad Přílepy.

No a s videem TNG3 se rozloučíme profilem, ve kterém padají ty největší pekla. O ty se postará dvojice Tomáš „Leader“ Zejda a Kuba Kalina. Chybět tedy nebude ani superflip…

Video je dlouhé cca 35minut, natáčel jsem ho od června do září tohoto roku. Často mi pomáhali přátelé, kterých bylo hodně. Najdete je v titulcích videa a patří jim velký dík! Kdo si ale zaslouží výjimečný dík je Ondra Javora, který se ve svém „volném“ čase stará o veškerou grafiku k videu.






No a na úplný závěr bych chtěl zmínit ještě neskutečnou smůlu, která nás při letošním natáčení provázela. Buď ve formě nevyzpitatelného počasí, kdy opravdu nemělo cenu sledovat předpověď, protože to prostě stejně nevyšlo, nebo tím, že se jezdci den před natáčením zlomí vidle a podobně. Přesto je však video TNG3 hotovo! Všechny vás tedy tímto zvu alespoň na jednu z chystaných premiér nebo sem na d:key, kde se celé video TNG3 objeví po poslední premiéře!

HonzaHa






Pokud stále nevíte, co to TNG3 vlastně je, podívejte se na trailer a bude vám všechno jasné…




K tomuhle už můžeme dodat jen to, že premiéra videa TNG proběhne v Lípě u Zlína 27.11.2009 od 20:00 hodin.

No a protože všichni v d:key chceme podpořit dobrou věc, připravujeme v Českých Budějovicích, Brně a Plzni společné premiéry videí TNG3 a Spectrum! Veškeré informace o premiérách obou videí zde najdete v pondělí…




Další informace najdete na oficiálním webu videa TNG3: tng3.asp-bikeshop.cz




Text: HonzaHa a Navy
Video: HonzaHa




Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel T.K (tokosina (a) seznam.cz) 14.11.2009 v 8:17

    v jakém programu to video je prosimvás udělané..??

  • anonymní uživatel T.K (tokosina (a) seznam.cz) 14.11.2009 v 8:17

    ale jinak moc pěkné videjko...:)

  • anonymní uživatel Coobino (kubajz.f (a) seznam.cz) 14.11.2009 v 9:37

    nedalo by se to nekde stahnout? mi se to strasne seka

  • anonymní uživatel peto (dirt6 (a) azet.sk) 14.11.2009 v 14:51

    HEEEEEEEJ jasne kde sa to da stiahnut?? plps pls pls pls ak viete povecte :P

  • anonymní uživatel Qeex 14.11.2009 v 14:58

    mrkněte do zdrojového kódu stránky, přímí odkaz na video ta najdete(pro následné stažení), odchozí rychlost serveru pohybující se okolo 10kb/s nedává moc nadějí nadějí na plynule přehrátí v prohlížeči(nevím jak ostatním, ale mě to fakt rychleji nejede)

  • anonymní uživatel HCrider 14.11.2009 v 15:36

    me to jelo normal...

  • anonymní uživatel Navy (navy (a) dolekop.com) 14.11.2009 v 18:32

    Link pro stažení: www.dolekop.com/...

    Rychlost stahování bude ale vždy stejná, nezáleží na tom, jestli si video pouštíte v přehrávači nebo jej stahujete jako soubor. Server d:key má od tohoto víkendu i kvůli tomuto videu navýšen limit pro odesílání dat z 20 na 30Mbit/s. Nicméně ani to někdy ve špičkách nestačí...

  • anonymní uživatel Navy (navy (a) dolekop.com) 14.11.2009 v 18:33

    Takže link pro stažení ještě jednou: www.dolekop.com/...

  • anonymní uživatel Bukvoš 15.11.2009 v 7:13

    Dobre video jk svina mi to jelo normalne skoda ze tu neni hodnoceni bylo by za 1

  • anonymní uživatel Coobino (kubajz.f (a) seznam.cz) 15.11.2009 v 22:36

    dekuji mnohokrat:)

  • anonymní uživatel xcv 17.11.2009 v 13:32

    Prostě ZLín crew riders power, a Frycu Respect!

  • anonymní uživatel Petas 25.4.2010 v 17:14

    Paradni videjko,mimochodem co je to za song (13.00) ? Predem diky

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí