Pozvánka: Represent Black & Pink party

Autor: Vik, vydáno: 7.12.2009

Represent co. uvádí Black & Pink party

Velká párty spolu s premiérami snowboardového filmu z produkce Mc Dawg – Get Real a posledního dílu kultovní mountain bikové série New World Disorder 10, s podtitulem „Dust & Bones“.

Termín: 12.12.2009 od 19:00 hod.
Kde: P.M. coctail & music bar – Trojická 10 Praha 2
Dresscode: kluci – černá, holky – růžová



Pro příchozí jsou připraveny workshopy, soutěže a tombola o ceny se snowboardovou a bikovou tématikou!






Program:

19:00 – otevření klubu pro veřejnost
21:15 – SNB film GET REAL
22:20 – fashion show taneční skupiny Danceway
22:30 – MTB film NWD 10 „DUST & BONES“
23:30 – tombola + soutěž
00:00 – Danceway Hip-Hop dance battle
00:30 – Dj Friky & Lock-at






Doprovodný program:

  • bohatý Represent raut, pro všechny návštěvníky party zdarma
  • Represent střelnice o boxerky
  • stánek Represent & Street Outlet & K2
  • welcome drink
  • soutěž K2 / Represent o nejtvrdšího rockera / rockerku v černém, nebo růžovém outfitu
  • BAB designs airbrush workshop s možností vyhrát zdarma airbrush na helmu
  • Hells Cats tattoo workshop s možností vyhrát zdarma profesionální tetování
  • Canon photo workshop


Nyní se pojďme podívat na průběh večera trochu podrobněji..






Premiéry:

TransWorld Snowboarding – Get Real

Get Real, je dalším super videem z produkce TransWorld Snowboarding a slibuje opět 100% diktát! Video je obsazeno devíti jmény těch nejdinamičtějších jezdců světa od vyhlášených profíků až po nové mladé talenty. Film navazuje na hit z roku 2008 – These Days a pokračuje tam, kde v These Days přestali. Get Real nahlíží do života pro riderů a mapuje jejich nejsilnější okamžiky. Diktuje divákům nonstop jezdeckou akci a předvádí ježdění kdekoli a na čemkoli to jen jde. S dramatickou HD vizualizací, našláplým soundtrackem, a progresivní filmařinou Get Real garantuje ten nejdynamičtější pohled na současnou snowboardovou realitu. Uvidíte tvrdou streetovou akci od Jeda Andersona, Scotta Stevense a Chrise Greniera, divoké tech triky od X-Games medalisty Scotty Laga, Backcountry mayhem v podání Kyla Clancyho, Mikey Rencze a Pata McCarthyho. Finský prašanový vrah Eero Niemelä a mladý Sammy Luebke se předvedou jako jezdci nastupující generace. Obrazíte spolu s jezdci „hotspoty“ a tajná místa, která se nacházejí po celé Severní Americe, zavítáte do Evropy a procestujete jižní polokouli. Těšte se na Get Real!!

New World Disorder 10 – Dust & Bones

NWD 10 „Dust & Bones“ je poslední kapitolou mountain bikové epické ságy známé jako New World Disorder. I toto poslední NWD dílo bylo natáčeno za pomoci těch nejlepších filmařských technologií a ve vysokém rozlišení. Opět se představí ti nejlepší jezdci MTB, které tato planeta nabízí. Svůj perfektní styl ukáže Darren Berrecloth, neuvěřitelné back flip kombinace Greg Watts a new school style Graham Agassiz. Uvidíte Paula Basagoitiu a jeho soukromý spot v Nevadě, Gee Athertona jezdit v italských lesích a Aarona Chase s Adamem Hauckem a jejich přáteli při session v Highland MTB parku v New Hampshire a mnohá další MTB esa. Top freerideři, dirtaři a slopestyleři Vás přesvědčí o nesporných kvalitách tohoto snímku. Prostě stejně jako všechny předchozí díly bude i ten nový Disorder plný těch největších bikových hvězd, nejlepších triků, spotů, záběrů atd. K tomuhle asi není co víc dodat…






Dresscode:

Black & Pink

Jak už jste určitě vytušili z názvu, hlavním tématem party je černá a růžová barva. Abychom i po čtvrtém panáku od sebe rozeznali holky a kluky, rozhodli jsme se předepsat pro dívky růžový a pro kluky černý outfit. Ti co uposlechnou naší výzvy, budou jedině profitovat! Čeká je nižší vstupné, účast v soutěžích, slevy na oblečení, vouchery do Aqua palace Praha a spousty dalších výhod!






Soutěže:

K2 / Represent „Rocker casting“

Tahle soutěž je přímo určena všem, kteří uposlechnou výzvy a přijdou na party v těch nejdrsnějších černých a růžových outfitech. Ihned u vstupu na party získají z rukou sličné hostesky parádní rockovou party kytaru, s níž se budou moci nechat na místě vyfotografovat. Fotka se následně vytiskne a opatří jmény soutěžících. Porota vybraná ze zástupců firem Represent a K2 na konci hlavní části večera vybere toho nejlépe a nejdrsněji vypadajícího rockera a dračici a těm oběma bude náležet zasloužená výhra v podobě dámského a pánského snowboardového kompletu od K2 a setu oblečení od značky Represent!






Represent střelnice

V rámci party si budete moci tenisovým míčkem zastřílet na originál Represent plechovku a vystřelit si stěžejní produkt značky Represent – pánské, nebo dámské boxerky. Ti méně přesní střelci získají jako cenu útěchy alespoň lístek do bohaté tomboly.

Tombola

Stejně jako na každé předchozí Represent party, tak i na této bude největším lákadlem bohatá tombola. Na své si přijdou fanoušci snowboardingu, MTB, ale i mnozí ostatní. Ve hře tentokráte bude samozřejmě oblečení Represent, SNB výbava od K2, horské kolo od Authoru, bikové komponenty od značky Prodigy, voucher na paintball od Two Towers, láhev kvalitního pití Jägermeister, voucher do obchodu Street outlet, kuřácké potřeby od Growshopu, věci na sebe od Skateshop.cz, vouchery do Aqua palace Praha a spousty dalších cen.






Workshopy:

BAB designs airbrush workshop

V rámci tohoto workshopu budete mít možnost získat zdarma stříkaný design na Vaši helmu. Co pro to udělat? Je to jednoduché. Stačí se zúčastnit! Během večera nakreslíte návrh, jak by měla vaše helma vypadat a pokud bude Váš návrh uznán jako nejzajímavější, profesionálové z BAB designs s BMX star – Liborem Benešem v čele Vám ho zdarma, pomocí airbrush pistole přenesou na helmu.

Hells Cats tattoo workshop

Stejně jako u předchozího workshopu, tak i zde budete mít šanci získat zdarma tetování. Princip pro jeho získání je naprosto totožný. Stačí nakreslit super kérku, být vybrán a už nic nestojí v cestě jejímu přenesení na Vaše tělo. Tetovat se samozřejmě nebude na místě, ale po domluvě přímo v tetovacím salónu Hells Cats!

Canon photo workshop

Asi už tradicí na Repre party je photo workshop pořádaný značkou Canon. Během celé party mezi Vámi bude chodit fotograf, který zaznamená všechny zajímavé a veselé momenty. Pokud se mu připletete do cesty, budete mít možnost odnést si vytištěnou fotografii ihned domů! K dispozici bude totiž kvalitní foto tiskárna, která vytiskne Vaši fotku přímo na Black & Pink party!






Stánky a presentace: Represent / Street outlet / K2 stánek

Kdo nebude mít to štěstí a nezíská nic v soutěžích ani v tombole, přecijen nemusí odejít s prázdnou. V klubu P.M. totiž bude fungovat po celou dobu prodejní a presentační stánek, na kterém si budete moci zakoupit spoustu pěkného oblečení a dalšího zboží za super ceny. Speciální akce bude samozřejmě na černé a růžové věci!

Dance battle: Danceway Hip-Hop dance battle + fashion show

Taneční skupina a škola s názvem Danceway pro Vás připravila nejprve taneční fashion show a na konci hlavního programu dokonce Hip-Hop dance battle! Battlovat se bude jak z názvu vyplývá v tanečním stylu hip hop 1 vs 1. Přihlásit se do battlu můžou tanečníci bez omezení věku. A to na kontaktním mailu danceway@seznam.cz. Pro účast v battlu stačí poslat vaše jméno a příjmení, věk, kontakt a případně název taneční crew, se kterou vystupujete. Účast v battlu je zcela zdarma. Vítěz obdrží hodnotné ceny od značky Represent a dalších partnerů večera. Účast je omezena deseti tanečníky, tudíž neváhejte! Na rychlosti tentokrát opravdu záleží! Do poroty zasednou zkušení harcovníci taneční scény – DAVEE SELEZAN, RICHARD MACH a ADÉLA BLAŽKOVÁ.






P.M. bary

Nemusíte se bát, i tentokráte budou na všech třech barech klubu P.M. akce na Váš oblíbený alkohol a posílená obsluha, abychom se příliš nemačkali. Na své si přijdou hlavně fandové oblíbeného Cuba libre, Red Bullu a hitu sezóny- Jägermeistru.






Koho na party potkáte?

Je jasné, že party dělají hlavně lidi! Na této akci se zaručeně potkáte s členy Represent SNB teamu – Hankou Vojtěchovskou, Jakubem Petrem, Honzou Dostálem a Vencou Křížem dále pak s bikery – Davidem Pánkou, Lukášem Váňou, Frenkem, Tomášem Řandou, Terry Hot, Tomem Lysým, Tomášem Vařekou a dalšími členy Represent rodiny a kamarády… Celým večerem Vás provede ostřílený party boy Tomáš „Zee“ Znamenáček a od Dj pultu mu budou sekundovat Dj Lock-at a Dj Friky.




POJĎTE SE PŘED VÁNOCI BAVIT S NÁMI!!!




Diskuze

  • anonymní uživatel Vik 8.12.2009 v 18:00

    Dorazíte?

  • anonymní uživatel Ondra Kinkor (ondra.mtb (a) seznam.cz) 8.12.2009 v 18:17

    jasný

  • anonymní uživatel el kloko (elkloko (a) dolekop.com) 8.12.2009 v 18:29

    Jasný:-)

  • anonymní uživatel Jirka "Parek" Zdarek (vaskraljelman (a) seznam.cz) 8.12.2009 v 19:20

    Jasna paaaka, see you there maaan :D! A koukejte dorazit vseci, vloni to byl luxus.

  • anonymní uživatel trichom400 13.12.2009 v 11:53

    to radši pudu do crossu

  • anonymní uživatel ICE (62.177.71.242 (a) myIP.cz) 13.12.2009 v 12:10

    to byla akce...sice tam bylo nwd10, ale málo bikerů, moc rádoby namazanejch hlav a umelejch usmevu

  • anonymní uživatel bárbí (mrdatzavinacmrdatcézet) 13.12.2009 v 18:38

    nééé, bylo to dobrýýý!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí