MojeKolo

Propozice: Roztocký pohár 2010

Autor: Honza Kolář, vydáno: 27.7.2010

Roztocký pohár 2010 se nezadržitelně blíží, a tak je na čase shrnout všechny potřebné informace. Park je již připravena, probíhají pouze kosmetické práce pro zvýšení komfortu diváků. Závod se opět pojede v dirtparku v Roztokách u Prahy, který je lokalizován u přívozu do Klecan. Hlavní a nepřehlédnutelnou dominantou tohoto parku je lajna velkých skoků, které se pohybují v rozměrech od 5,8 do 4 metrů. Netřeba však zapomínat, že roztocké dirtoviště disponuje dalšími třemi paralelními řadami, které se dají navzájem kombinovat.

Závod se pojede na všech lajnách a není pravidlem, že kdo jezdí velkou lajnu má u poroty body navíc! Po zimní úpravě byly ještě zvýšeny nájezdy, aby byly komfortnější pro těžší triky. Účast postupně potvrzují jména riderů nejen z české špičky, a tak bude určitě na co koukat. Níže tedy ve zkratce vše co potřebujete vědět, abyste se stali součástí této každoroční události!

Termín: sobota 31.7.2010, pokud nám nevyjde počasí, přesuneme závod na něděli 1.8., o čemž vás budeme případně informovat na stránkách závodu www.roztockypohar.cz v pátek večer nebo v sobotu ráno. Pokud si chcete přesto ověřit, zda závody budou, neváhejte kontaktovat pořadatele na telefonu níže.

Lokalita: Dirtová dráha u přívozu, Roztoky u Prahy






Pro koho: všichni jezdci MTB i BMX, zdravotnická asistence je samožřejmostí.

Startovné: krize-nekrize, takže zůstává symbolických 50,–Kč. Plechovka Red Bullu pro závodníky od Red Bull kočky je jasná, stejně tak občerstvení v podobě servisu jako od maminky.

Registrace: již probíhá pomocí webového formuláře na adrese www.roztockypohar.cz , je možno i na místě závodu do 12 hodin.

Doprava: Vlakem z Masarykova Nádraží nebo z Kralup nad Vltavou, zastávka Roztoky u Prahy. Busem z Dejvické nebo z Velkých Přílep zastávka Roztoky Nádraží. Přívozem z Klecan. Autem z Dejvic směr Suchdol, odbočka na Roztoky a dále ve městě po navigačních šipkách. Ubytování: Pro ubytování kontaktujte své lokální dealery, nebo je možnost stanovat v areálu. Pro možnosti individuální domluvy pište na news@progressivesession.net. Letos bude v areálu již od pátku postaveno velké chapito, kde bude možno přespat.

Parkování: omezený počet aut se vejde podél příjezdové cesty v ulici Vltavská, větší prostory k parkování jsou u přívozu, cca 150 metrů od dráhy.

Předpokládaný program:
10:00 Otevření dráhy, tréning všech jezdců
13:00 Zahájení závodu, kvalifikační jizdy obou kategorií
16:00 Finálové jízdy obou kategorií
17:15 Best trick contest
18:00 Vyhlášení vítězů
18:30 Afterpárty s dj N`Zym v místě závodu
00:00 Afterpárty v klubu Tropic, promítání fotek

Předpokládaný program se může změnit v závislosti na celkovém počtu přihlášených jezdců nebo vlivem klimatických podmínek.

Vlastní závod: Závod se pojede podle kategorií a počtu jezdců na 3–4 kvalifikační jízdy, z nichž se nejhorší škrtá a rozhoduje součet bodů zbylých platných jízd. Do finále postupuje 10 nejlepších jezdců v každé kategorii, kde každý z nich pojede 3–4 jízdy, z nichž se opět ta nejhorší škrtá. O výsledném pořadí rozhoduje bodový součet všech platných finálových jízd. Jedna jízda je každým porotcem ohodnocena 0–100 body.

Ceny pro vítěze: Originální pohár, prize money v hodnotě 15.000,– Kč, věcné ceny od Meatfy, Exxtasy.cz, Growshop a pozornosti od partnerů závodu. Pro vítěze best trick čeká ještě 50. litrový sud piva!

Soutěže: V rámci běžící kampaně na Radiu 1 můžete v pátek 30.7. dopoledne soutěžit o balík cen související se závody. Takže pokud máte zájem o čepici a peněženku značky Meatfly, brašnu na kolo, tričko 600w a tričko Exxtasy, poslouchejte pozorně Rádio 1 :)
Pro návštěvníky bude v místě závodů probíhat soutěž o nové kolo, které daruje Cyklo Adam. Za každý zakoupený drink s RedBullem obdržíte slosovatelný kupón, takže čím více RedBullů, tím větší šance na výhru! :)

Občerstvení: V areálu naleznete kompletní občerstvovací servis od Bizzare Club baru, kde vám budou nabízet míchané drinky a panáčky, točený Gambrinus, točenou limonádu, Red Bull křídla a dobroty z grillu.

Relax: Pro návštěvníky bude k dispozici 50 zastřešených stolovacích míst k sezení.

Média: Do vyhrazeného prostoru budou mít přístup pouze akreditovaní fotografové a kameramani, kteří se nahlásí na místě, či dopředu na emailu news@progressivesession.net. Ostatní nechť prosím nevstupují do vyhrazeného prostoru.

Music: Celý areál bude opět ozvučen a Mravencovo moderování bude hudebně podkresleno.

Afterparty: Po skončení závodu budou oslavy probíhat v místě závodu za doprovodu dj N`Zym a po půlnoci se přesune do klubu Tropic.






Pokud jsou pro vás tyto informace nedostačující, zkuste najít odpovědi na webu závodů www.roztockypohar.cz nebo napište přímo pořadateli na news@progressivesession.net.

Kontakt na pořadatele:
Jan Kolář
Mail: news@progressivesession.net.
Tel: 608964931

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel thonyk 27.7.2010 v 8:39

    rozzzztokyy rules.... to bude zas jizda a ta kalba potom :))

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí