dirtbiker #63

Autor: Radek Hruška, vydáno: 8.8.2010

Teče voda teče, běž do stánku, ať ti dirtbiker #63 neuteče, teda neuplave i s paní trafikantkou. Doufejme, že vaše obydlí je v suchu a vy si tak v klidu vychutnáte nejčerstvější bike fotky na voňavém papíře…








Příznivci 24 a víc palců v se můžou těšit na velmi zajímavou reportáž z Horsefeathers Secret Session, tedy z pohodovýho poježdění partičky v trailsovém lesíčku v Jížních Čechách. Druhé kolo soutěže pro všechny stavitele Animal Jungle Secrets zavedlo DB redakci na sever Moravy a nedaleko brdských lesů.





Tapetáře určitě zaujmou plakáty, jeden vostrej Michal Prokop jak břit a pak Netrův 360 tree bonk! Profil má sjezdař Jirka Gergel a na kolo se koukneme Marošákovi na KTMko. Velký testy biků jsou tentokráte o Specialized SX Trail 1, NS Bikes Holy 1 a Giant ReignX1.




Malý píva maj nachystanej velkej rozhovor s Dudo Antalíkem, slovenským dirt letcem.





Projekt Street Diggers tentokráte rozmíchal beton pod mostem ve Strakonicích. Fér souboj na street spotech v Budějkách si mezi sebou dali Carda a Pouzar.





Na největší evropský BMX akci s názvem BMX Masters měla redakce DB svýho špeha.





Hodně poučný je vyprávění Michala Dufka o jeho flatland angažmá v ruským cirkuse. Profil má Pavel vykuk Odehnal, na kolo se redakce podívala Adamu Mušákovi a srovnávací test je na dirt pláště.






Tohle všechno plus stránky s novinkami, riders blogy, představováním nových produktů a mnoho dalšího naleznete v dirtbikeru #63, který je právě v prodeji!

Diskuze

  • anonymní uživatel pepa 8.8.2010 v 22:47

    porad jen bmx !!! uz si db nikdy nekoupim!!

  • anonymní uživatel Šimon 8.8.2010 v 23:30

    Je to tak že ty říkáš pořád jen MTB a já(bmxař, příležitostnej Free-mtbčkař)si říkám samý MTB a budu hodně přemejšlet jestli za těch 70,- radši nedám vlak a dojedu někam pořádně pojezdit...

  • anonymní uživatel cháďa 8.8.2010 v 23:36

    děte do prdele oba :D je to kolo jako kolo a když se vám to nelíbí tak si to nekupujte..

  • anonymní uživatel Fofík 9.8.2010 v 0:36

    neni tam nic o 24" to si nekoupim

  • anonymní uživatel zvolouš (jiri.zvolsky (a) seznam.cz) 9.8.2010 v 7:10

    :-D sek ses....test NS Holly 24" :-P
    pro: pepa/Šimon...NIKDO vám to nenutí, jen nabízí :-)

  • anonymní uživatel € (mám) 9.8.2010 v 11:31

    tak po dnešku definitivně vím, že předplatné na příští rok si určitě pořizovat nebudu!

  • anonymní uživatel Redakce Dirtbiker 9.8.2010 v 12:53

    Dyť ti ten časák domu určitě ještě nedošel...

  • anonymní uživatel € (mám) 9.8.2010 v 15:23

    určitě už došel, Česká pošta je rychlík. Občas určitě stojí za to si DB pořídit .. ale tohle číslo pro mě rozhodně cenu nemá, když si z něj přečtu pár stránek.

  • anonymní uživatel Redakce Dirtbiker 9.8.2010 v 15:52

    Tak to koukám, co tentokrát pošta předvedla... tak aspoň něco má DB k plusu, když už je to tak špatný uvnitř.

  • anonymní uživatel HOnDA (johnahonda.717.cz) 9.8.2010 v 16:15

    mělo by se to rozdělit jako jen mtb a jen bmx protože mtb konkrétně velkejch zdvihů je mrtě málo a stále to ubejvá :(:(

  • anonymní uživatel € (mám) 9.8.2010 v 20:28

    Ale pošta to nepředvedla jenom s tímhle číslem, myslím že se ještě nestalo aby to přišlo jindy než v pondělí.

  • anonymní uživatel 3.14 (3.14co (a) gmail.com) 9.8.2010 v 21:56

    Po prolistování čísla mě zaujal snad jen Marošiho Aphex, po začtení a zjištění, že je to jen strohé vypsání komponentů a jezdec o něm nic nepověděl, mě to přešlo. Štvě mě, že nikdy nevím, co dostanu - rubriky mizí, jiné se svévolně objevují, rozhovory jsou kratší, reklamy více, Katmar platí nejvíc (jiné komponenty než DMR snad neexistují), testují se Spešly a Gianty pořád dokola.
    Fotky jsou parádní, vzhled časáku se mi taky líbí, ale jinak, omlouvám se, musím být kritický.

  • anonymní uživatel zvolouš (jiri.zvolsky (a) seznam.cz) 10.8.2010 v 7:08

    3.14 : hele s Mrsnou máš pravdu, k biku nic neřek, i když to v týhle rubrice bejvá zvykem, bohužel odcestoval a už sme to nestihli pořešit, což mě fakt mrzí, ale holt je to tak. Jak je to s komponentama DMR nevim...nepříde mi to tak jednostraný, ale pokud jde o testy, ono neni na čekym trhu an tak moc z čeho vybírat, když chceš aby ti kolo i pučily firmy na svezení... NS bikes myslim tak často nebývá, minule byl Trek a dvojtest Agangu. Ale věcnou kritiku tohodle typu beru...na příště slibuju fakt zajímavý testy DH hraček a snad i nějaký hezký endurko klapne.

  • anonymní uživatel Kubik [Drink Milk][IP: 89.102.208.110] ((yamat-sport)) 10.8.2010 v 16:00

    Ja jsem DB přestal kupovat už dávno,
    ne že by mě přestalo bavit. Ale spíš jde o to že co se dozví člověk tam, dozví se i na netu zadarmo. Jinak db jsem kupoval snad od uplného začatku, a musím říct že pokrok ktery udělal za těch par let, je opravdu neskutečny. Takže klobouček a jen tak dál kluci :).. a keci typu moc bmx, moc mtb, malo sjezdu,.. nikdy se nezavděčíš každému.

  • anonymní uživatel 3.14 (3.14co (a) gmail.com) 11.8.2010 v 21:45

    zvolouš: Jestli ještě můžu malinko k testům - přijde mi, že na té dvoustránce přibývá fotek a ubývá textu, spoustu místa zabere jen výčet komponentů a na to, jak to kolo jede pak nezbývá tolik prostoru. Přitom výčet komponentů je ještě dablován v tabulce. Bohatě by mi stačila tabulka a rád bych slyšel víc o tom, jaké to kolo vlastně je. Nepochybuji, že jsi zkoušel tuny bajků a tuny různých komponentů, a proto máš možnost srovnání. Že to bude silně subjektivní přeci nevadí, ale věta typu "brzdy po zajetí brzdí" mi o brzdách neřekne nic. Na druhou stranu je pravda, ze to vašich interních věcí nevidím a z tvého pohledu může celá věc vypadat zase trochu jinak.
    Doufám, že mou lehkou kritiku bereš. Za časák jsem rád, občas jsem otrávený, ale snad se nějaké poznatky čtenářů nakonec zohlední. (:

  • anonymní uživatel zvolouš (jiri.zvolsky (a) seznam.cz) 11.8.2010 v 22:47

    3.14: kritiku toho tipu co píšeš ty, rozhodně oceňuju.S textem testů máš pravdu a i když mam v tomhle směru trochu omezenej prostor, zkusim to vylepšit. Jinak k velikejm fotkám: z mýho pohledu je zajímavý vidět bike i jinak než v katalogu(ať už staticky, nebo aspoň trochu v akci), ale i tady platí - názor čtenářů určitě vítám ;-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí