Biker 06-2010

Autor: Filip Nagy, vydáno: 1.10.2010

Po mesačnej prestávke sme tu opäť s novým Bikerom napráskaným všetkým, čo sa za posledné dva mesiace zmestilo na 96 strán. Nového Bikera vám teta trafikantka podá cez okienko od 22. septembra!









Všetko, čo malo na najväčšom veľtrhu Eurobike dostatočný slintací faktor, nájdete v dvojdielnom reporte z výstavy. Teraz už stačí len vystrihnúť všetko, čo sa vám páči a nákupný zoznam pod stromček je hotový!




Cestná cyklistika možno do Bikera nepatrí, no akonáhle si cestári navlečú motorkárske chrániče, nasadia integrálu a postavia sa na štart spolu so zjazdármi, článok o šialenej akcii Red Bull Road Rage si jednoducho nemôžeme odpustiť. Brutálne rýchlosti, brutálne pády a brutálne nepochopiteľné outfity pretekárov – to je RBRR.




Tak ako povedal starý čínsky filozof, život nie je len o odpružení, a preto tu máme ďalších 30 tipov pre lepšiu jazdu – tentoraz pre lepšiu jazdu v teréne na hardtaili. Či už motáte kilometre na XC-čku s pevným zadkom, alebo si dávate zjazdovú trať so zdvihom „čo kolená dajú“, máme pre vás rady, ako z jazdy vytrieskať maximum.




Look at the time!!! It’s time for Rob Warner! Najhlasnejší komentátor a najväčší párty boy si v exkluzívnom interview vyleje srdce o tom, prečo ho všetci volali Caveman, prečo je s nášľapmi viac na zemi, ako na bicykli a čo si kompenzujú rideri s prehnane širokými rajdami.




Každého poteší, ak nemusí za dobrým pojazdom chodiť ďaleko. 60-kilometrový okruh na Kojšovskú Hoľu a späť začína priamo v Košiciach a poteší aj menej zdatných bikerov, ktorí majú v technických zjazdoch stále nejaké-tie medzery. O krásnej Slovenskej prírode na skok od veľkého mesta snáď ani netreba písať…




Aké to je držať rajdy zjazďáka 24 hodín vkuse v daždi, slnku, hmle, zime, v tme aj pri ostrom vychádzajúcom slnku? Stifler si dal 24-hodinové zjazdové preteky v rakúskom Semmeringu a na šiestich stranách sa pokúsi opísať neopísateľný zážitok plný blata, mozoľov, a krvou podliatych očí.




Každý máme svoj vlastný vysnívaný bicykel, no vlastniť čo i len jeden zo štvorice bikov z nášho testu je rozhodne lepšie, ako dostať hrdzavým brzdovým lankom do oka. Biky snov za viac ako 25,000€ sme potlačili až na pokraj svojich možností a víťaz testu vás možno celkom prekvapí.




Presne 30 bikeparkov, skateparkov, dirtov a street spotov si podali chalani z Biker BMX Division na prvom Biker Roadtripe po celom Slovensku. Každému spotu pridelili body, a ako dôkaz si z cesty priniesli peckové fotky zo sessions v tých najatraktívnejších lokalitách. Na svete je tak prvá a jediná guide pre poznávacie zájazdy na dvacke po Slovensku!






To všetko a ešte oveľa viac vás čaká v novom Bikeri, ktorý nájdete v trafikách, obchodoch Tesco, na pumpách Agip a Slovnaft, alebo si ho môžete predplatiť na www.bikermag.sk so 48% zľavou!

Nech sa vám aj nový Biker páči minimálne tak, ako tie doteraz!

Biker mag crew

Diskuze

  • anonymní uživatel Zvolouš (jiri.zvolsky (a) seznam.cz) 1.10.2010 v 10:57

    Tak pánové tentokrát fakt klobouk dolu....tohle číslo vypadá hodně slibně a určitě si ho pořídim...

  • anonymní uživatel fanboxs 1.10.2010 v 14:27

    kde sa to dá zehnat v čr??

  • anonymní uživatel Stifler (filip.nagy (a) sportmedia.sk) 1.10.2010 v 14:53

    Zvolouš, ďakujeme. Vážime si. :)

    fanboxs: Zatiaľ jedine cez predplatné so 48% zľavou. 7 čísel za 315 Kč objednáš na www.bikermag.sk/...

  • anonymní uživatel Otakara 1.10.2010 v 14:59

    to fanboxs:
    v čr jedině objednat, ale stejně ti to nepošlou !!

  • anonymní uživatel sla 1.10.2010 v 21:25

    výborné číslo! opäť raz píšem: good job chalani, len tak ďalej..

  • anonymní uživatel pastwo (pastwos (a) sewer.sk) 4.10.2010 v 13:48

    hell yeah!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí