dirtbiker #64

Autor: Radek Hruška, vydáno: 8.10.2010

Už jste dlouho nenapsali nic do diskuze? Potřebujete si vybít svoji energii? Či prostě jenom máte špatný den… No, právě pro vás máme čerstvou novinku. V těchto dnech vychází tištěný časopis dirtbiker číslo 64 a tak se na něj pojďme podívat, ať je o čem diskutovat…







Klasických osmdesát stránek zabalených pod navoněnou obálkou s Leaderem ve vzduchu vám přinese opět nálož originálních a autorských článků z české a slovenské bike scény. K nejzajímavějšímu matroši určitě patří rozhovor s výše zmíněným Leaderem vj Tomášem Zejdou. Odkreje fungování svého sponzoringu od polské firmy Dartmoor a povypráví o cestování po závodech.





Zajímavej den strávila redakce ve spolčenosti teamu 34R v okolí Hradce Králové, kde fotila přátelskej souboj Zdeňka Peška a Vilibalda Vítka.





Ještě o třídu vejš pak byl redakční trip po bike parkách v doprovodu sjezdovejch es jako Shaman, Buba a Luďan. Navíc s sebou Zvolouš táhnul tři kola, aby je pořádně otestoval.





Závěrečné kolo soutěže Animal Jungle Secrets pokračovalo návštěvou trailu v Raděticích a Vráži, čímž se doplnil počet finalistů na šest a někdy koncem listopadu by mohli být známi výsledky.





Elegán s permanentním svetříkem Dominik Nekolný vyrazil se svým německým teamem na flatland výlet do Švédska, přivezl spousty pěkných fotek a příběh.





Dále se můžete podívat na reportáž z Crankworx, očima našich reprezentantů na svěťák do Windhamu nebo s Jeny Valentou do zákulisí profesionální show Mata Hoffmana v USA. K tomu všemu přičtěte plakáty, velký testy kol s lahůdkou v podobě Specialized Demo 8 II model 2011, profily Petra Třešnáka a Mariána Klimeše, představení biků Jendy Beka a Milana Menšíka a spousty dalšího materiálu.

Sečteno a podtrženo, dirtbiker 64 je naplněn až po okraj. A když si ho pozorně přečtete, tak zjistíte, že se ten náš národ letos dokázal prosadit i na mezinárodní scéně až na ty nejvyšší pozice. A úplně ve všech disciplínách! Prostě jak říkaj kluci z DB redakce: „Díky, že nemusíme psát o smutným fotbale.“








A ještě upozornění, elektronická verze je k mání na www.dirtbiker.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel On (..) 8.10.2010 v 14:27

    Pecka :)

  • anonymní uživatel crenda 10.10.2010 v 13:47

    Snad to nebude jako minule cislo same BMX a skoro zadne MTB

  • anonymní uživatel Myšák 10.10.2010 v 16:19

    představení biků Jendy Beka a Milana Myšíka ne menšíka :D

  • anonymní uživatel Scoty 10.10.2010 v 20:24

    streetbiker

  • anonymní uživatel Zvolouš (jiri.zvolsky (a) seznam.cz) 10.10.2010 v 20:35

    Scoty: to myslíš vážně?
    Myšák: Sorry, v časáku je to správně...doufám :-P

  • anonymní uživatel Myšák 11.10.2010 v 20:54

    v cajku zbolousi :D :D :D v casaku by to mohlo byt spravne no :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí