Fotoreport: Punkbike V.I.P. DH Race

Autor: Josef Mrázek, vydáno: 8.11.2010

Stejně jako poslední dva roky i na letošek byla nachystána zavíračka sjezdové sezóny v Brně a okolí. Nasajte atmosféru Punkbike V.I.P. DH Race prostřednictvím fotek Pepy Mrázka.



Letošní ročník Punkbike V.I.P. DH Race se (stejně jako předešlé dva) jel na nové trati, tentokrát se jelo přímo v Brně na trati na Hádech. Tradiční místo v Hořicích dostalo košem. Účast závodníků byla slabší, velká část potenciálních riderů je v rekonvalescenci po operacích různých částí těla (zvětšení prsou apod.), další část již nemá kola a nejspíše zásadním důvodem k menší účasti byla hodně utajená propagace závodu.

Trať vede totiž na pomezí chráněné krajinné oblasti a velké množství lidí by bylo spíše na škodu. Letošní trať byla v celé historii PB DH zatím nejtěžší a o její tvrdosti se přesvědčil nejeden účastník přímo na svém těle. Naštěstí se nikomu nic vážnějšího nestalo.





I přes zmíněné důvody se na start postavila skoro dvacítka lidí čítající i jednoho mistra světa. Tomáš Slavík potvrdil, že to umí i na sjezdu a obhájil loňské vítězství. Druhý Tomáš Marčík si od minulého ročníku o jednu pozici polepšil a na stupních vítězů tuto dvojici doplnil jeden ze stavitelů dráhy Lukáš „Snip“ Janda.
Kompletní výsledky jsou ke stažení zde.





K Punkbike závodům patří neodmyslitelně i párty, letos proběhla v bývalém Bike baru a stejně jako předešlé PB večírky do této hospody už nemůžeme :-) Majitel podniku nebyl zrovna příznivcem tance na klavíru s klobásou venku…







 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel DD (deathdog (a) punkbike.org) 8.11.2010 v 9:18

    bozi fotky, bozi akce, diky vsem co pomohli, vsem co prijeli jezdit fotit a fandit, hlavne diky klukum ze postavili kvalitni trat...tak zase za za rok:-)

  • anonymní uživatel vajkrs 8.11.2010 v 10:58

    super zavod, jak to tak ctu, mrzi me ze jsme nezustali na vecerni akci :)

  • anonymní uživatel Nomad (_) 8.11.2010 v 11:56

    more photos

  • anonymní uživatel Rollins (rollins (a) beachbitch.eu) 8.11.2010 v 13:40

    nicee

  • anonymní uživatel p3tiny 8.11.2010 v 16:33

    vazne me to mrzi ze sem to letos nedal, vypada to fakt dobre.

  • anonymní uživatel Tygr 8.11.2010 v 17:29

    opravdu zajímavý večírek... takovej jinej... lepší... jen chudáci kamarádky co jej i po mém několikerém vysvětlování nepochopili... přece jenom tancující klobás na klavírů není až tak bježná součást doprovodného programu...

  • anonymní uživatel SNIP (l.janda (a) neoholding.cz) 8.11.2010 v 17:54

    Příští rok si na vás nachystáme větší peklo ;-))) Postupem času bude na trati přibívat težší sjezdovější překážky. Jinak děkuji všem co se podíleli na výstavbě trati a uspořádání závodu a párty. Jinak gratulace všem borcum co tlačili pač to nebylo málo 180 metrů převýšení na cca 1000 metrech + nejaky drobný není málo. Já to třeba šel 6x ;-) Příští rok zajistím auta ;-)

  • anonymní uživatel Nomad (_) 8.11.2010 v 18:29

    jj nezavidím těm, kdo tlačili do kopce, my sme jeli 6krát autem v 7 lidech :D

  • anonymní uživatel PaLO 8.11.2010 v 20:55

    Pánové díky za super závody!!!!!

  • anonymní uživatel Cubis (j.cvilinek (a) gmail.com) 9.11.2010 v 11:18

    zdarec. a co Hořice? my jezdili taky a dost dobře zajezdili :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí