MojeKolo

DODO Javorník upísaný NOVATEC-CTM

Autor: Tomáš Tóth, vydáno: 12.11.2010

Ján „DODO“ Javorník upísaný NOVATEC-CTM

Asi najzaujímavejším prestupom sezóny bude na zjazdovej scéne určite práve prestup Jána „DODA“ Javorníka. Dodo tento rok ukončil dlhoročnú spoluprácu s teamom Freeride Košice. Následne sa upísal novému teamu a to NOVATEC-CTM , kde bude jazdiť po boku riderov ako sú Martin Knapec, Matej Laktiš, Lukáš Učeň, Peťko Halagan a manažérov Miša Wiesengangera a Tomáša Tótha. Dodo lieta v tomto momente po lese už na CTM prototype, o ktorom sa dozviete už čoskoro. Firma FOX Racing sa bude starať o Dodov image na hline aj na diskotéke. Jeho ďalším osobným sponzorom je ROCKSTAR Energy.

Dodo Javorník je jedným z top jazdcov a môže sa pýšiť tohtoročným titulom majstra Slovenska. Je jedným z mála slovenských zjazdárov ktorým sa podarilo prebojovať zo semifinále na svetových pohároch. NOVATEC-CTM práve na tomto zakladá vidinu úspechu a najväčší prínos od Doda Javorníka.

Team má v pláne účasť na všetkých kolách Slovenského Pohára, vybraných kolách Svetového pohára a účasť na Majstrovstvách Sveta a Európy vo Švajčiarsku ( viac o NOVATEC-CTM už čoskoro).





NOVATEC-CTM
Tomáš Tóth: Dodo patrí k špičke Slovenskej Elite kategórie už niekoľko rokov. Reprezentuje Slovenskú republiku na podujatiach Svetového Pohára ako aj na iných závodoch. Sledovali sme Doda už od predošlej sezóny a veríme že s našou podporou a podporou našich sponzorov mu vytvoríme ideálne podmienky pre získanie ďalších tromfov. Tešíme sa na sezónu 2011, bude to veľký FUNNY TRIP.

Mišo Wiesenganger: Veríme Dodovi a jeho skúsenostiam, sme presvedčený že práve príchodom Doda do tímu vzrastie výkonnostná úroveň aj ostatných jazdcov a vzájomne sa budú dopľňať. Sme radi dobrému kolektívu a veríme že sezóna 2011 bude týmto prínosom pre NOVATEC-CTM úspešná.





Ján DODO Javorník: Som rád že som podpísal nový kontrakt práve s týmito chalanmi a že ma vybrali do teamu, práve preto sa moc teším sa na sezónu 2011. Nový bicykel od CTM mám už doma a môžem povedať že mi perfektne vyhovuje. Som nadšený niečomu novému. Verím že ma NOVATEC-CTM a jeho partneri posunú vpred!

Novatec Wheels: Novatec je dlhoročným partnerom teamu a len nás teší keď team získa nových sponzorov aby mal dosť podpory pre talentovaných jazdcov a vyhľadávanie nových talentov. Sme radi že vstúpil Dodo do radov nášho teamu a veríme že bude oporou a pomôže teamu dosahovať dobré výsledky ako na domácej tak medzinárodnej scéne. KEEP FIGHTING!

CTM Bikes: pre nás, ako jedného z dvoch hlavných sponzorov, je radosťou sledovať úspechy jazdcov teamu. Sú to všetko talentovaní a perspektívni jazdci a keď do takéhoto kolektívu pribudne osobnosť ako Dodo Javorník, je to nesporne veľkým prínosom pre všetkých zúčastnených. Veríme, že chlapci v tejto silnej zostave dosiahnu všetko, čo si v nasledujúcej sezóne naplánovali a technika, ktorú sme pre nich pripravili, nesklame.





FOX Racing: Už niekoľko sezón podporujeme tento team, a preto je logické že v našej spolupráci budeme pokračovať. Dodo je známy a silný jazdec a preto sme ho zaradili do našej rodiny FOX , kde bude po boku najúspešnejších športovcov v rôznych odvetviach ktorým sa venujeme.

ROCKSTAR Energy: my len nadväzujeme na dlhoročnú spoluprácu s Dodom, a veríme , že ho naša podpora povedie k lepším výsledkom a samozrejme aj k propagácii značky ROCKSTAR ENERGY medzi mladými zjazdármi ľuďmi spojenými s gravity scénou na Slovensku.

Diskuze

  • anonymní uživatel andrew 12.11.2010 v 13:32

    bude ten ctm volne prodeji??

  • anonymní uživatel stofan 12.11.2010 v 13:36

    :) myslim stupido otazka, ale bodejt....

  • anonymní uživatel Kuba (Kuba (a) kuba.kuba) 12.11.2010 v 14:13

    Nemate nekdo link ny vyrobce toho ramu ? bylo to tu ale nemuzu to najit...

  • anonymní uživatel stofan 12.11.2010 v 14:51

    www.astroeng.com.tw/...

  • anonymní uživatel Kuba (Kuba (a) kuba.kuba) 12.11.2010 v 17:21

    no a nejaky tip kde tam ram koupit ? :-) libi se mi a uz jsem jeden "astro" ram mel a byl supr

  • anonymní uživatel Chrlzz 12.11.2010 v 17:35

    je to prototyp, tento rok ho nekoupíte :)

  • anonymní uživatel Kuba (Kuba (a) kuba.kuba) 12.11.2010 v 17:36

    Nepotrebuju na tom mit napsano ctm, a prototyp to fakt neni...

  • anonymní uživatel Chrlzz (tomecek.michal (a) gmail.com) 12.11.2010 v 17:38

    no jakože pokud bys ho chtěl přímo od CTM.) ti maji jenom toho Moisa nebo jak :) jasny ze to neni novinka v ramech :D

  • anonymní uživatel dex (dexter41 (a) seznam.cz) 12.11.2010 v 23:11

    www.ctm.sk ...DH rám se jmenuje MONS a je to novinka letošní rok... Prodává se jenom jako komplet! Samotnej rám neseženeš. Zajímal jsem se na sportlifu a tohle info mám přímo od nich.

  • anonymní uživatel € (mám) 13.11.2010 v 0:51

    dotaz asi nebyl na MONSe, ale na tenhle "prototyp". Ale zrovna monse bych nechtěl za žádné prachy .. míň funkční rám aby pohledal

  • anonymní uživatel Chrlzz 13.11.2010 v 6:21

    tenhle na kterem jezdi Dodo seženete až příští rok :)

  • anonymní uživatel neznalek 15.11.2010 v 9:04

    Sorry, ale tohle je nechutný PR. Nic proti Jánu Javorníkovi, ale kolik český jezdců má na DK info o svých přestupech či smlouvách? Tady asi trochu zapracovalo CTM, přičemž jejich dirt a Fr modely jsou opravdu víc než příšerný...

  • anonymní uživatel Keli 15.11.2010 v 11:51

    Možná to bude tím, že se z českých jezdců nikdo nenamáhá napsat o svém přestupu pár řádků...
    A můžu tě ujistit, že CTM tady určitě nijak nezapracovalo.

  • anonymní uživatel kashell 15.11.2010 v 20:57

    DODO nie je NOVATEC :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí