Představení: SugarBeat

Autor: Fullface Productions, vydáno: 25.2.2011

Po snímcích Spectrum a Bataflí Lakaflaj přichází Fullface Productions na sezónu s dalším projektem- multisportovním filmem SugarBeat.





SugarBeat si klade za cíl přiblížit široké veřejnosti svět dívek věnujících se extrémním sportům. Film na pomezí dokumentu a sportovního videa představí přibližně patnáct zástupkyň něžného pohlaví ve sportech jako jsou skateboarding, snowboarding, freeskiing nebo horská kola. Formou krátkých klipů propojených komentářem samotných protagonistek se tak dotýkáme celé řady zajímavých témat vyplývajících z problematiky jejich prosazování se ve spíše mužském odvětví.





Dobrou zprávou je, že více jak polovina natáčení je už úspěšně na za námi. My Vám tak můžeme prozradit pár podrobnějších informací o tomto unikátním projektu. Loňské léto a podzim bylo ve znamení skateboardingu a trialu. Natáčelo se převážně s bikerkou a finalistkou České Miss 2011 Andreou Kabickou v Praze.









Se skateboardistkami Caroline Dynybil a Klárou Kašparovou jsme projezdili Berlín a nakonec jsme se mrkli taky do Akrobat parku Aleše Valenty ve Štítech, kde probíhala letní příprava snowboardistech a lyžařek na zimu. Momentálně jsme všichni vlastníky čerstvého opálení, které jsme si přivezli z prosluněného tripu v rakouském Zillertalu. Celý týden jsme natáčeli s freeskierkou Zuzičkou Stromkovou, Bárou Možnou nebo s vycházející snowboardovou hvězdou Klaudií Medlovou a Luckou Zábranskou a docela jsme si to všichni užili.









Materiálu máme hromadu, další natáčení jsou před námi…více už teď ale neprozradíme…sle­dujte proto Freeride.cz, kde v následujících měsících naleznete hromadu článků, fotogalerií a rozhovorů týkajících se SugarBeatu. Na přelomu května a června vás pak čeká grandiózní premiérová tour, na které vás kromě samotné premiéry čeká spousta překvapení. Takže stay tuned!!!

A na závěr děkujeme našim sponzorům Swis-shop.cz a Nikita, bez kterých by se tento projekt realizoval velice těžko.





Diskuze

  • anonymní uživatel klauz 25.2.2011 v 16:01

    čekejte Pecku!

  • anonymní uživatel jose (stetir (a) centrum.sk) 26.2.2011 v 10:01

    uz sa tesim

  • anonymní uživatel ToXiC biKeR 5.3.2011 v 12:02

    dobra borka

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí