Video: RRteam víkend

Autor: RRteam, kategorie: Video, vydáno: 26.8.2011

Víkend bez závodů, předpověď počasí vypadá slibně. A tak vzniká nápad něco málo natočit. Ve složení já ( KUbajsz ) a Pavel Kozák, jsme chtěli opět nakombinovat MTB a MX, což se nám nakonec podařilo. V pátek jsme si dali Děčínský kopce, v sobotu vyrazili na Lipno a v neděli to odnesla motorka v Třebízi.



Akorát v pátek trochu nevychází počasí a tak se točí spíš v dešti. Na druhou stranu v pěknym počasí umí jezdit a točit každej, že jo. Trochu to i klouzalo no, viz poslední záběr na videu… Sobota nám s počasím vychází o něco líp a 300km na Lipno se nám i vyplácí. Ježdění tam je skvělý, sice tam není nic těžkýho, ale o to víc si to člověk užije. A odměna v podobě parádní koupačky je taky fajn.



 


No a neděle. Po dlouhý době zas motocross. Pavel sice ještě nemá vysněnýho půllitra, ale moje Honda 450 nás zvládne oba dva a tak si jí půjčujeme. Zajeli jsme do Třebíze, kde přibyly nové lavice. Nejsou to žádný drobečkové, ale až na tu první se skákaj příjemně na takovou tu vytočenější trojku. Pavel si to vskutku užívá, což je vidět i plackách, který tam vysílá. Jinak komplet trať můžete shlídnout v kategorii SPOTCHECK na stránkách rrteamu.



 


Dost keců, video je zde, tak si to užijte.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Užaj 26.8.2011 v 14:45

    Na mě moc dlouhý, když si vezmu že obsah videa jsou whipy stále dokola... Víc záběrů ze samotné jízdy minimálně u MTB by to zvedlo, nebo teda zkrátit.

  • anonymní uživatel DAVE 26.8.2011 v 15:38

    Jsem stejnýho názoru jako Užaj.....nic úžasnýho

  • anonymní uživatel Mykeš (Mykes!u (a) seznam.cz) 28.8.2011 v 23:24

    Fotky hrozný!
    kostici.borec.cz/...

  • anonymní uživatel alboš kováč (adam123 (a) seznam.cz) 29.8.2011 v 7:57

    co to je za kroutˇali

  • anonymní uživatel ToXiC BiKeR 29.8.2011 v 18:06

    ale jo dobre hlavne ta hudba

  • anonymní uživatel šaman 8.1.2012 v 23:12

    kde je ta trať na to mtb??? nevíte kluci??

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí