reklama

Pozvánka: CYKLOPEKLO 6 2011

Autor: Keli, vydáno: 13.9.2011

Školní rok právě začal a s ním se nám blíží i babí léto, symbolizující poslední záchvěvy léta, a tak jsme pro Vás opět připravili tradiční závody v dirt jumpu na třebíčském bikeparku za sportovním areálem Laguna na Mládežnické ulici.

Pro tento ročník jsme si pro závodníky připravili menší inovace a na velkou lajnu se bude rozjíždět z dropu, po kterém následuje sestupový skok a poté dva velké dirty s umělými odrazy a zakončeno wallridem. Z posledního velkého dirtu se místo náskoku na dřevěný wall ride, dá zvolit transférem doleva skok přes hlíněný funbox a poté může následovat výskok na dřevěnou bednu, kterou jsme opět trochu vylepšili a z odrazu se dopadá na šikmou plochu, díky které se dobře na bednu provádí náročné triky, potom už zbývá dropíkovak z bedny dolů.
Dále na závodníky čeká lajna medium, která je tvořena třemi středními dirty a transférem se dá lítat směrem na klopenku a poté rovnou na step-up, vyhrotit nějakou vraždu.

Pro ty nejmenší závodníky a pro ty, kteří už nechtějí tolik hrotit je tu připravena trať z boulí, které se dobře projíždí a dobře piluje štýle nejmladším jezdcům.





A níže již harmonogram programu závodu.
Název akce: CYKLOPEKLO 6
Den konání: 17.září 2011
Kde: bikepark Třebíč, Mládežnická ulice
Startovné: 50,– Kč

Start: 10:00 hodin
Kvalifikace: 12: 00 hodin
Finále: 15: 00 hodin

Oslavy vítězství se poté přesunou na Hudební klub „b“, kde nám zahrají neméně známé kapely Sulin – Třebíč, Masowy Wrazi – Třebíč a kapela z Olomouce Sunset Trail v čele s legendou českého freestyle ježdění na kole Damjanem Siriškim.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí