MojeKolo

Dirtbiker #70

Autor: Keli, vydáno: 10.10.2011

Kdo přežil Marosanu, přežije všechno. Zima, sníh, bahno, kalba, striptérky bez vrtaček… tohle všechno dalo Débéčko ve zdraví a tak dnes může slavnostně a oficiálně vyjít Dirtbiker # 70. Na obálce vám truckdrivera na dirtech v Horsefeathers bikeparku Fajtův kopec předvádí Damjan Siriški a i dál se dějou pěkný věci.

Kluk z obálky spolu s Filipem Matušem objeli několik bikeparků ve východní části republiky, článek se trefně jmenuje East parks. Velkej výlet si dala i partička Pofel a to do království čabajek a pornohereček, do Budapešti. Z cesty si kluci přivezli spoustu triků, zážitků i nějakej ten steh.





Do dalšího levelu posunuli svoje ježdění Michal Maroši a Tomáš Slavík, kteří v backcountry Britské Kolumbie jeli několik dní na kolech s báglama na zádech, drápali se do kopců, sjížděli traily, brodili se řekami, prostě koukli se na svět z jinýho úhlu.









Poslední kolo Animal Jungle Secrets je za námi, takže nyní si v DB prohlídnete poslední dva finalisty z Radětic a Rotavy, a co nevidět se budete na webu moct podívat na videa a olajkovat svý favority. Za podpory Nike 6.0 se v Ústí nad Labem odjel real street závod, kde se triky po zásluze odměňovaly přímo na místě cashem.





A k tomuhle všemu se přidávají reporty Valenty a Leadera z výletů do USA, novinky z Eurobike, profily Michaela Měchury a Michala Baranka, kola Martina Čapka a Ládi Klauze, testy AGangů, Kony, Banshee a Eastern, evoluce Shimano, plakáty a spousty novinek o bikerech.





K dostání ve všech dobrých bikeshopech nebo elektronicky na http://dirtbiker.cz/Aktualni-cislo/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí