Meatfly Bigshock! Freestyle Meeting obrazem

Autor: Ctirad Sára, vydáno: 18.11.2011

Fotograf Ctirad Sára byl přítomen na letošním veletrhu Sportlife na akci Meatfly Bigshock! Freestyle Meeting, fotil především freestyle motokros, ale pár bikovým fotkám se podařilo proklouznout objektivem na paměťovou kartu…







 

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Majkls 18.11.2011 v 9:56

    moc se mi ty fotky nelibi..:(

  • anonymní uživatel vh_ (honza.volf (a) tomato.cz) 18.11.2011 v 16:30

    6 fotek s kolama a 30 motokros...proč?

  • anonymní uživatel eastpark 18.11.2011 v 18:59

    foceno hovnem

  • anonymní uživatel fletíno 20.11.2011 v 1:18

    vam se clovek koukam fakt nezavdeci jen tak s necim.. typek jde cvaknout fmx, pac kola jinak neresi, udela par cvaku, ktery uplne spatny nejsou (fotak a blesk si nastavit umi na rozdil od jinejch, na akci pritomnejch fotografu).. budte radi, ze to dnes vubec nekdo dela pro radost, zabije s tim cas, ma z toho prd a jeste si tu pak muze precist, jak by to kde kdo zmakl lip.. meli jste moznost, Keli vam ty galerky rad zverejni ;)

  • anonymní uživatel Maro 20.11.2011 v 10:39

    fotky dobre! jen tech FMX tam je moc a nektere se opakují ten stejný trik 5x ale jinak pochvala protoze pripravit, nafotit, spracovat neni zadna sranda :-)

  • anonymní uživatel POKADMNE 20.11.2011 v 21:01

    PRISTE SI VEM RADEJI KAMERU A SER NA FOTAK ASPON NEMUSIS NIC NASTAVOVAT :-)

  • anonymní uživatel photosara (photosara (a) email.cz) 21.11.2011 v 21:54

    Za fotky FMX se omlouvám, fotil jsem to pro kluky a hodil jsem to do jedné složky. Jsem rád, že konečně si někdo uvědomil co dělají fotografové. Nejde tady o to že blbě fotím. Jde tady o to, že si někteří lidé zvyšují své ego tím, že někoho zdupou.
    To že fotografie nejsou povedené je zjevné, ale ocenil bych kdyby mi někdo třeba napsal: ať dám delší uzávěrku, stáhnu clonu a podržím jezde déle na v ostřícím bodě. Takovému člověku bych opravdu poděkoval.
    Bohužel takových je málo. Pindat je lehčí a umí to každý.
    A hlavně jedna důležitá věč: Pak se nedivte, že na závodech nejsou skoro žádní fotografové. Myslíte, že někoho baví běhat celý den po kopci, přenastavovat blesky a 4 hodiny konvertovat fotky pro všechny jezdce a to všechno dělat zadarmo?

  • anonymní uživatel fletíno 21.11.2011 v 22:11

    photosara: dle me to si to mel nastaveny dobre a to na rozdil od vetsiny prispivajicich vim, o cem mluvim, par let sem tuhle akci fotil.. dejme tomu, pokud mas vic blesku, tak by sly rozmistit mozna o trochu vic, ale jen predpokladu, ze by tam nebylo tolik lidi.. navic do ty haly to chce hodne silny svetla, aby sis pak vubec mohl hrat s nastavenim fotaku, samozrejme za predpokladu, ze mas i kvalitni sklo..z moji strany proste uplne v poho fotky

  • anonymní uživatel Majkls 22.11.2011 v 1:27

    2 Photosara: Ja rekl pouze ze se mi ty fotky nelibi, ne ze jsou spatny! Na fotce mam rad kdyz je videt odkud kam jezdec leti...Takze na foceni z takove blizky bych pouzil co nejkratsi sklo nebo rybinu...Bikovy fotky jsou supr ikdyz je jich tu par:) A co se tyce nastaveni fotaku..chtelo by to lepsi odpaly blesku, ktery zvladaj vyssi rychlost zaverky-sam s timto mam problem, musim nutne poresit lepsi odpaly:) a vysledna komprimace kvalite fotek taky moc nepomohla..ale za to nemuzes:)

  • anonymní uživatel photosara (photosara (a) email.cz) 22.11.2011 v 9:37

    Díky za rady, na odpalovače si musím nejříve vydělat :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí