MojeKolo

Video: ULTIM8 DEKADE #5

Autor: ULTIM8 DEKADE, kategorie: Video, vydáno: 7.12.2011

Týden se s týdnem sešel a my tu máme další díl Ultim8 Dekade. V dnešním díle si posvítíme na Kolotoč 360 vol.4, který byl vydán na podzim 2006, jako příloha 41. dirtbikeru a podíváme se také na lowbudget Mad World od Fullface Productions.






Čtvrtý díl Kolotoče 360 z dílny Dirtbikeru natočený pod taktovkou Vítka Kratochvíleho opět přináší necelou hodinku poctivého MTB i BMX ježdění a my se tak můžeme nasát atmosféru Světového poháru DH a 4X ve Schladmingu, Red Bull District Ride, domácích X cupů, nebo se podívat na tehdejší stars, jako jsou Damjan Siriški, nebo Michal Matys.



Druhým videem z roku 2006 je pocitovka Mad World od Fullface Productions. Petr Fuchs s Petrem Drábkem nás provedou po karlovarských, kladenských a pražských streetech. Norco rideři Kubajsz Fišer a David Anderle si zazávodí na klínoveckym Dhčku, karlovarská star Jára Zach připomene zašlou slávu Bikeparku Rolava, s Čárysem a spol projedeme Hammertrail a northshore v Kraslicích a nakonec se podíváme do podzimních lesů okolo Ďěčína.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Buba (buba (a) bigbuba.cz) 7.12.2011 v 10:29

    Madworld hrozná nostalgie! Totálně výbornej výběr hudby, Vrbitch, díky za to!!!

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) shamanracing.com) 7.12.2011 v 13:12

    BO ží !

  • anonymní uživatel schejta 7.12.2011 v 22:47

    Mad World jeste mam doma, jedno z nejlepsích CZ a SK videíí co jsem kdy videl :))

  • anonymní uživatel čibrut (cibrutovo (a) email.cz) 12.12.2011 v 10:37

    MadWorld je pro mě osobně asi nejlepší českej bike film. A ostatní věcí od Vrbitche, potažmo od FF jsou stejně tak super. Baví mě videa, kde neni kladenej prvoplánově důraz jenom na "pořádný bomby a pekla" (i když to má taky svoje kouzlo). Prostě lidi z FFP podle mě dělají super videa, který jsou naprosto srovnatelný se světovou filmařskou špičkou ve světě kol.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí