Singltrek centrum spolu s Agangem

Autor: Keli, vydáno: 2.1.2012

Na Frýdlantsku vznikají desítky kilometrů kvalitních singltrekových stezek, které si mohou užít skutečně všichni cyklisté. Jejich zázemí je v Singltrek Centru, kde se návštěvníci mohou připravit, dovybavit, občerstvit a po vyjížďce si odpočinout. Od roku 2012 tu cyklisté získají možnost vyzkoušet či koupit kola vytvořená právě pro jízdu po hravých stezkách. Singltrek Centrum začíná spolupracovat s progresivní českou značkou kol AGang.





Singltrek pod Smrkem je první česká síť stezek navržená specificky pro jízdu na horském kole. Tvoří ji okruhy úzkých, přírodních vrstevnicových stezek rozčleněných podle náročnosti, aby si je mohli užít všichni – od začátečníků, včetně dětí, až po zkušené jezdce. Stezky jsou naprojektovány tak, aby zapadaly do přírody a poskytovaly intenzivní prožitek z jízdy. Díky tomu za krátkou dobu své existence získaly mnoho fanoušků a respekt odborné veřejnosti doma i ve světě. Singltrek pod Smrkem získal jako jediná evropská destinace od mezinárodní organizace IMBA certifikaci „Ride Center“ udělovanou místům s výjimečně modelovými podmínkami pro jízdu na horském kole.

Jako zázemí pro vyjížďky vzniklo u koupaliště v Novém Městě pod Smrkem moderně vybavené Singltrek Centrum. Kromě nezbytností, jako jsou záchody, sprchy, převlékárny, myčka kol, občerstvení či dětské hřiště, se u něj nachází také obchod s cyklistickým vybavením a prostor pro testovací kola.





Singltrek Centrum hledalo partnera, který nabízí stroje vhodné pro jízdu po singltreku a našlo jej v mladé progresivní české značce kol AGang. Pro AGang, který vznikl v roce 2009, je to příležitost, jak ukázat kola, která padnou obyčejným lidem, ne pouze závodníkům, a těm, kteří jezdí hlavně pro radost, ne pouze na čas. Spolupráce Singltrek Centra a AGangu v sezóně 2012 začne flotilou více než 20 kol pro AGang Test Centre, prodejem zboží v Trail shopu a bude pokračovat v oblasti propagace. Obě strany se ale netají tím, že by spolupráci rádi postupně prohloubily.





Chcete si Singltrek pod Smrkem v roce 2012 opravdu užít? Začněte svou vyjížďku po hravých stezkách na hravém kole.

Diskuze

  • anonymní uživatel Farmer 2.1.2012 v 13:44

    kdo to zaplatil?

  • anonymní uživatel moudras 2.1.2012 v 15:57

    Author..řekl bych..

  • anonymní uživatel lupa (downhillmadness (a) seznam.cz) 2.1.2012 v 19:24

    A co kdo zaplatil? A proč Author? nemá s A Gangem nic společného. Už se těším na další návštěvu je to nejskvělejší ježdění a dobře odvedená práce je tam vidět na každém metru singlu, tak by měli lesy postupovat na více místech u nás. Jinak singl co já vím dotují obce okolo i v a lesy které stáli u zrodu pro mne překvapivě. U nás v Krupce to s pohárem zrovna dobře nedopadlo :-(

  • anonymní uživatel plasa 2.1.2012 v 20:38

    Velká gratulace pro AGANG i SpS! Hravý kola na hravý traily.. tak to má bejt!!

  • anonymní uživatel maloun (petrmaloun (a) volny.cz) 5.1.2012 v 14:16

    S U P E R ...! ..a ted singltreky do všech krajů a do všech hor i měst..!!! :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí