MojeKolo

Pozvánka: Hardcore tréninkový kemp

Autor: Keli, vydáno: 11.2.2012

Jste připravení na nadcházející sezonu? Je vaše fyzička a kondice „Ready for ride“? Pokud ne, můžete s tím ještě něco udělat! Stačí se přihlásit na předsezónní tréninkový kemp, který je pro vás připravený pod vedením zkušených a nekompromisní trenérů. Takže rozehřát svaly a jde se na věc!

O čem je řeč? BikeAndRide.cz Racing Team a Shaman Racing ve spolupráci s trenéry z HardCore tréninků společně připravili víkendový tréninkový kemp v přívětivém venkovském prostředí Rokycanska, který vás zaručeně dostane do formy. Čekají vás tři dny intenzivní silové a vytrvalostní přípravy vhodné zejména pro vyznavače DH, FR a dalších gravity disciplín, stejně jako pro milovníky MX, freestyle MX apod.

Trénink je zaměřeny především na zvýšení fyzické kondice, získání rychlosti, výbušnosti a zlepšení koordinace pohybů – to vše je pro piloty za řídítky „těžkých“ strojů všeho druhu důležité, ne-li esenciální. Každý den si pro vás trenéři připraví rozdílnou sestavu cviků, při nichž budete používat všeliké náčiní a pomůcky, známé i ty, které byste sami asi nevymysleli. Uvidíte, s čím vším se dá cvičit a posilovat!





Kemp se bude konat v termínu 13. až 15. dubna v blízkosti obce Břasy u Rokycan. Pro účastníky je kromě tréninků zajištěno ubytování a celodenní strava. A kdo by měl po trénincích ještě dost sil, může vyrazit na kolo nebo na zdejší motokrosovou trať!

INFORMACE:
- Kapacita kempu je 13 – 15 lidí
- První trénink začíná v den příjezdu (13.4.2012) od 18 hodin
- Cena: 2000 Kč/os
- Pro přihlášení je potřeba vyplnit přihlášku a odeslat na HCKemp@email.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel richier2 11.2.2012 v 3:46

    zvýšení fyzické kondice, získání rychlosti, výbušnosti a zlepšení koordinace pohybů ......za tři dny?He he

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 11.2.2012 v 3:58

    R2:po nejen jedne hodine malem zvraceni na spinningu a naslednem sednuti na kolo,kdy jsem mel chut a radost vyslapavat ze zatacek a v mistech,kde jsem se obycejne jen vezl je toto dobra treningova zalezitost.Ty to ale asi beres jinak...PS.nejsem zavodnik;-)

  • anonymní uživatel richier2 11.2.2012 v 4:08

    Pokud se kemp neodehrává v režii "výcviku SAS" v ceně nejsou zahrnuty steroidy a diuretika(?),tak mě to mrzí ale musím napsat že za tři dny je to TECHNICKY NEPROVEDITELNÉ

  • anonymní uživatel richier2 11.2.2012 v 4:14

    PS:to že hodinu makáš tak že je ti na zvracení má na tvoji celkovou fizičku a kondici účinek,asi jako smažený sýr z místního non-stopu :-(

  • anonymní uživatel ja 11.2.2012 v 8:33

    mozna prave proto abys nezvracel a delal vse dobre ,sou tam ti treneri kteri vi co delaji :)takze pokud o trenovani nic nevis,nepis

  • anonymní uživatel unitak (Holinka.T (a) seznam.cz) 11.2.2012 v 9:54

    ODG training camp, tj teprv masakr :-D

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 11.2.2012 v 10:23

    Jo, určitě je lepší sedět doma za kompem a dělat se hrozně hustým anonymníma komentářema :) Je jasný, že ti tenhle kemp nedá fýzu na celou sezonu, ale aspoň ti to otevře trochu jiný možnosti trénování. Nemluvě o tom, že takovýhle soustředění jsou v jinejch sportech naprosto běžný a nedělaj se jen tak pro radost.

  • anonymní uživatel Buba (buba (a) koloshop.cz) 11.2.2012 v 10:28

    richier2: udělej světu líp a nic nekomentuj, co komentář, to sračka neuvěřitelnýho ražení...

  • anonymní uživatel Hedu 11.2.2012 v 10:33

    Richiere2 nešel bys někdy někam ven nebo na kafe? Fakt bych tě chtěla poznat, protože takovej debil se jen tak nevidí :DDD

  • anonymní uživatel Datel 11.2.2012 v 10:35

    2Richier: Velká puzzle skladačka se skládá z několika stovek nebo tisíce kousků. Každej kus skládačky má svoje místo a je potřeba pro složení celkové skládačky = celkový výkon. Chceš mi říct, že tyto dny jsou tedy zcela zanedbatelné a nemají vliv na celkový výkon? Dobře, říkáš ne... když už by to teda vůbec nefungovalo a nezlepšilo ti to jednotlivý schopnosti, říká ti něco placebo efekt? Nejsilnější zbraní jednotlivce je psychika a ta se ti 100% zlepší a výkon bude znatelně lepší, chceš mi snad tvrdit něco jinýho trenére? Steroidy, diuretika atd. zase si googloval? To z tebe nědělá znalce v oboru, tak se to do toho prosím nepleť a nekaž lidem představy o stále kvalitních tréningových kempech. Díky

  • anonymní uživatel Buba (buba (a) koloshop.cz) 11.2.2012 v 10:45

    Richier: počkej, ty seš ten borec od Chotěboře? Jestli jo, tak tím se leccos vysvětluje! To je pak jiná!

  • anonymní uživatel Hedu 11.2.2012 v 11:10

    Jééé, já jsem z Haber od Chotěboře, tak tě můžu dneska nafotit, ať všichni vědí kdo se skrývá za nickem "richier2" ;)

  • anonymní uživatel richier2 11.2.2012 v 13:45

    Normálně na sprostý urážky nereaguju ale.....Hedu:jsem z Nového Města na Moravě a stačí napsat,zajdem na kafe at si mě nafotíš!Buba:komentovat si můžu co chci stejně jako ty tak se uklidni šašku:-)

  • anonymní uživatel vyschlej B. 11.2.2012 v 16:32

    přesně takového nabušeného internetového svalovce richier2 sem hledal ... trénuj mě.. tys kluku dokázal rozepsat Datla ..a nastartoval si geokešenk s tvojí hlavou ..kdo bude první nálezce vyhraje sjetej Bubuv zadní pláštˇ a to za to Ku..a Stojí . jinak k věci rozhodně tohle otevře lidem oči endorfin je droga a všichni ji milujem ..takže makat, makat a zase makat .. a občas si přečíst nákou radu vod richiera2 .milujeme tě

  • anonymní uživatel Buba (buba (a) koloshop.cz) 11.2.2012 v 17:04

    richier2: šašku? ...ty si ale popleta viď? :) ...nicméně normálně na debily taky nereaguju, ale byl jsi vybrán, gratuluju! Bite me sucka! ;)

  • anonymní uživatel richier2 11.2.2012 v 18:52

    Brbla:hele mám nápad...místo nadávání do deb.lů mazej vyplnit přihlášku na "hardcore kemp" získáš rychlost,výbušnost a zlepší se ti koordinace pohybů!

  • anonymní uživatel ondřej 12.2.2012 v 7:17

    za dvojku šaškovat na statku? fakt motokros, jedu tam

  • anonymní uživatel Buba (buba (a) koloshop.cz) 12.2.2012 v 13:46

    richier2: a pujdes pak taky? Chtel bych se od Tebe dozvedet neco o alternativach dokonalyho treninku, vojáku :D

  • anonymní uživatel richier2 12.2.2012 v 14:18

    Brbla:nic o mě nevíš tak přestan plácat.Na ten kemp bych jel ale ne za dva tisíce,za ty prachy si radši koupím protejny na dva měsíce nebo natankuju plnou do auta.Nechci ten kemp nějak hanit nebo pomlouvat to ne ale nedokážu si předtavit že mě nějakej trenér za tři dny dokáže nějak zásadně zvednout "fizičku"........ale taky je možný že se pletu.

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 12.2.2012 v 19:08

    R2:no...nespletl jsem se v tvém příspěvku.Jestli chceš být mega mástr super a hlavně cool borec,tak do sebe naval špenát jako Pepek námořník a budeš takový hned.Ty ses ale chytl těch třech dnů a jedeš a meleš si pořád tu svou.

  • anonymní uživatel mekule 12.2.2012 v 21:54

    na debily nema cenu reagovat :)ma radost ze nikoho muze nasrat a ma z toho prdel takze takovejhle clovek ma inteligenci houpaciho kone to ze das dvojku za vikend je mala cena za to ze zmenis mozna zivotni styl a budes jinym clovekem a cejtit se lip a nezabejvat se jenom modelingem co kdo nosi na kole

  • anonymní uživatel richier2 13.2.2012 v 0:27

    mekule:hele podle mě jseš deb.l ty....přečti co jsi napsal ale hlavně jak jsi to napsal!Ty kterej neumíš pořádně ani psát tu píšeš o inteligenci hopacího koně:-)

  • anonymní uživatel Maverick (info (a) ultim8shop.cz) 13.2.2012 v 13:51

    Kemp dobrej nápad něco takového u kol ješte nebylo! a na komentáře richier2 jen tohle: Z hovna bič neupleteš!

  • anonymní uživatel mekule 13.2.2012 v 14:52

    Sefe zajimalo by me kdo resi gramatiku u komentu a lepsi psat gramaticky spatne nez si placat pindourem po klavesnici nad tim jak nikoho nastvat to mi pride dost ujety :)a prestavam na tebe reagovat protoze si proste asi uchyl kterymu strkali pero do zadku kdyz byl malej nebo nevim jinak to proste nechapu.

  • anonymní uživatel Wůdkípr 14.2.2012 v 17:50

    Palec hore! pro rachel 2:kemp tě nemá vycvičit,ale naučit se cvičit...to je rozdíl,to pak jde i za tři dny,i za míň,příště pouvažuj než budeš tlachat :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí