Video: Pájův memoriál v dualu

Autor: Venca Houdek, kategorie: Video, vydáno: 17.2.2012

V polovině září loňského roku se odehrál v Praze již počtvrté závod v dualu zvaný Pájův Memoriál. Akce se koná na památku tragicky zemřelého kamaráda Pavla Houdka.

Více nám o akci řekl jeden z pořadatelů Venca Houdek: Loni 17. září 2011 jsme v Praze na Zbraslavi s pár kámošema uspořádali, na památku tragicky zemřelého kamaráda a mýho bratra Pavla Houdka, již počtvrtý tradiční závod, tentokrát pod oficiálním názvem III. NH Car Pájův Memoriál. Hobby závodu, na nově upravené trati, kterou Pája začínal stavět, ve stylu dual/paralelní slalom se zůčastnilo asi 35 rajdrů a rajderek, mimo jiné i legenda Franta Mrázek.





A bylo o co bojovat, ceny pro nejlepší nadělili firmy: NH Car, Czech aerobatic team, Skydive aréna, Monster energy, Krab cycles a USN. Vítěz závodu Kuba Hnidák vyhrál let v akrobatickym letadle a druhý Sebastian Hlůže vyhrál polet ve Skydive aréně.

Po skončení závodu se o zábavu postaraly roštěnky z Chilli cheerleaders a na afterpárty přijely 3 kapelky.





Kompletní galerie na Rajčeti.

Diskuze

  • anonymní uživatel Lopes 17.2.2012 v 12:09

    Super

  • anonymní uživatel fan 17.2.2012 v 21:59

    super prsa

  • anonymní uživatel Lopes 17.2.2012 v 22:21

    fan : jsem rád že se ti líbí,protože si nepolezem do zelí, já bych si to raději vyměnil stím Hafanem,ještě že všichni nemáme stejný vkus.Jinak hezký videjo. Dual je príma

  • anonymní uživatel KUBAJS (jitrnicechleba (a) seunam.cz) 19.2.2012 v 13:08

    Lopes:jsme na tom stejně :D

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí