Soutěž: Bratrstvo Bolesti

Autor: Dolekop.com, vydáno: 7.3.2012

Nedoletíš, přeletíš, chytneš strom, vylítneš z klopky, trefíš auto nebo divočáci natrefí na tebe. Může se stát cokoli. Ty potom srůstáš, rehabilituješ, zkoušíš trénovat a postupně se vracíš na kolo, ale celou dobu tě to štve, protože už tak krátká sezóna se smrskla do sotva pár měsíců. A co kdyby si z toho opruzu vytřískal něco víc než jizvy na balení holek? Dolekop.com a Afekt.cz si pro vás připravili celosezónní soutěž Bratrstvo Bolesti.





Každý měsíc nám posílejte fotky rozstřelů, ať už svých vlastních, nebo vašich kamarádů, spolu s jednou, dvěma větami popisující celou situaci. Redakce potom každý měsíc vybere vítězný snímek a jeho majitel získá funkční bambusové triko od firmy Afekt.cz spolu s dárkem od Dolekop.com.
E-maily posílejte na bratrstvobolesti@dolekop.com, do předmětu vyplňte Soutěž. Soutěž bude probíhat celou sezónu 2012, uzavírky jednotlivých kol budou vždy o půlnoci posledního dne měsíce (březnové kolo končí 31.3.2012 v 23:5­9:59) a výsledky budou zveřejněny vždy k 5. dni následujícího měsíce. Vyhlášení prvního kola bude 5.4.2012.



V měsíci březnu hrajeme o funkční bambusové triko Afekt s logem soutěže a integrální helmu Kenny Racing Special v designu Element.





Bambusová trička značky Afekt jsou jednoduše geniální. Hned při prvním kontaktu vás překvapí jemnost a hebkost materiálu, ze kterého jsou vyrobena – připomíná hedvábí. To ale neznamená, že jsou pro slečinky z cukru, naopak! Největší oblibu získávají mezi týpky a roštěnkami se srdcem dobrodruhů, kteří se během svých několikahodinových náročných aktivit potřebují cítit pohodlně a zároveň se nechtějí se svým okolím dělit o pach potu! Složení a gramáž látky, ze které jsou trička Afekt vyrobena, je v Evropě unikátní: až 4× rychleji než bavlněné tričko odvádí od těla pot – je vysoce savé, ale vlhkosti se umí chytře zbavit. Obsahuje antibakteriální složky, takže přirozeně zabraňuje pronikání bakterií, tuků a solí do vláken textilie – proto tričko není cítit potem ani po náročné jízdě.
Trička Afekt jsou „garážovka“ se světově uznávanými certifikacemi. Potisky pak navrhují designéři, kteří si to dávaj´ stejně jako vy!

Tak se soustřeď na www.bambusovatricka.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel cibrut 7.3.2012 v 8:31

    zajímavý počin, Bratrstvo Bolesti ;), jen mi něco řiká, že se to zvrtne v soutěž "najdi na Google slušně rozstřelenýho týpka na kole" :/ A mě bezzubýmu by se integrála zrovna tolik hodila! ;)

  • anonymní uživatel Fanda (boguscz (a) seznam.cz) 7.3.2012 v 8:50

    2Cibrut: tak jestli tě kámoši blejskli aspoň na mobila, jak pliveš krev, tak to zkus ne? za maila nic nedáš. Kámoš si roztrh hubu od ucha k uchu a když ho měl druhej fotit, tak mu ujely kopyta a rozflákal foťák, takže taky prej nic :D

  • anonymní uživatel bio_shock 7.3.2012 v 11:58

    cibrut : myslím si , že to také tak skončí ...

  • anonymní uživatel Eči 11.3.2012 v 13:00

    tak snad hrajem poctivě, ně?

  • anonymní uživatel guiseppe (joshiki (a) seznam.cz) 15.3.2012 v 20:21

    v cz a poctivě? V CZ? to asi ne

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí