MojeKolo

Tomáš Slavík vítězí v Leamingtonu

Autor: TomasSlavik.com crew, vydáno: 2.4.2012

Tomáš Slavík dokázal zvítězit ve slunečném Leamingtonu v prvním kole anglické série Schwalbe British 4X Series.



Krásné počasí a především luxusní prostředí v Leamingtonu vytáhlo opravdu velký dav lidí, aby viděli to nejrychlejší z anglického a mezinárodního fourcrossu. Závodu se účastnili všichni profesionálové z celé Anglie, kteří se měli mezi sebou porvat o vítězství v této prestižní sérii, ale byl to Tomáš Slavík, který byl toho dne nejrychlejší! Historicky první český závodník, který vyhrál závod této série.





„Byl to můj první závod anglické série a upřímně řečeno jsem nadšenej, jak jim to tady krásně šlape. Spousta kvalitních riderů, výborný prostředí, organizace, diváci..dokonce i nečekaně na anglii nádherný počasí – jednoduše skvělej závod. Po celou dobu závodu jsem se cítil skvěle, všechno mi sedělo a vycházelo, takže jsem byl sám se svým výkonem spokojenej. Trošku jsem teda zaváhal ve finále na startu, ale aspoň to bylo zajímavější. Sečteno podtrženo – skvělej závod a více takových. Další závod mám v Belgii, kde startuje nová světová série 4X Pro Tour a můžu říct, že forma je naladěná … “





Tomáš Slavík je na vítězné vlně! 2 vítězství x 2 závody! Mimo to v Anglii Tomáš fotil pro giganty světového mountainbikingu jako Mountainbiking UK (80 000 výtis­ků/měsíc) nebo DIRT magazine (35 000 výtis­ků/měsíc), dělal rozhovory, točil videa, takže se máte na co těšit.





Pro více informací, fotek nebo videií sledujte FB fanpage nebo Twitter.

Diskuze

  • anonymní uživatel THE STIG 2.4.2012 v 12:56

    Datel je nejlepší,jan tak dál a hodně štěstí tvůj věrný fanoušek

  • anonymní uživatel fr 3.4.2012 v 0:04

    boss

  • anonymní uživatel THE STIG 3.4.2012 v 0:14

    Jak to bude s českýma 4x závodama,pojede se něco někde v ČR?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí