Bratrstvo Bolesti - vyhlášení druhého kola

Autor: Franta Kýhos, vydáno: 10.5.2012

ikonaVzhledem k tomu, že v dubnu se lesy zazelenají a ještě se opravují a dostavují traily na novou sezónu, tak ani u nás to nebylo jiné. Kopali jsme, hrabali jsme a na psaní jsem trošičku pozapomněl. Tímto se omlouvám všem, co poslali fotky do soutěže a celý pátek mačkali F5, aby se domákli výsledků. Vzhledem k výše uvedenému stavu nám bylo dopředu jasné, že největší rozmetadla nám přijdou buď z čerstvě otevřených bikeparků nebo po celý rok pečlivě udržovaných dirtových lajn. A je to tak. Dostaly se k nám fotografie od nejnižší tvrdosti – odřeniny, orvanosti a moncly, následovaly fotky zafačovaných střelců. Místo duckfacových fotek v koupelně před zrcadlem se začínají rozjíždět fotky šklebů před vývěsním štítem té které nemocnice. Několik kompozičních snímků od pana Roentgena na téma sešroubovaná klička, rozdrcený obratel. Až přišlo úterý 22.4. a nám přišel vítězný mail. Sice jsme v rámci regulí čekali do půlnoci 30.dubna, ale Tomáše Petráka už nikdo nepřebil. Takže here we go:

Zdravim. Tohle se stalo na dirtech v Rudný u Prahy. Na poslednim skoku jsem měl malou rychlost a šel jsem přednim kolem do hrany dopadu a v zápětí přes řídítka až na zem na hubu. :) Od oka na spánek to bylo asi 8 stehů a po týdnu mi doktor řekl, že mam ještě ze vnitř odtrženou bradu od spodní čelisti, tak tam bylo dalších 10 stehů. Měl jsem kokosku, ale ta mi při pádu spadla, páč sem jí neměl uplně utahlou. Za blbost se platí. Druhá fotka je ze druhého dne. Mějte se. Tomáš Petrák





Vzhledem k tomu, že víme, že cpát se jogurtama byť pár dní je hnus pro každýho, tak přejeme Tomášovi brzké uzdravení a posíláme mu bambusové tričko od Afekt.cz.

Rozbít si tlamu a potom srůstat a rehabilitovat je nutnost. Přenést se přes konečné výsledky zranění jak fyzicky tak psychicky je druhý oříšek. Ale zničit se, znovu se postavit a neslevit,naopak přidat, to už je level boss. A když se to spojí konstruktérským umem vznikne nám jedinečné slovní spojení. Sám sobě inženýrem/stvo­řitelem. Na video, které jsme sledovali s čelistí na stole narazil Keli ve svých toulkách po světě internetu. Více poví Mike Schultz – jezdec – cyborg.

Květnové kolo je již v plném proudu, tak se nebojte posílat fotky ze života na trailu na známý mail BratrstvoBolesti@dolekop.com, vítěz dostane jako vždy funkční bambusové tričko od Afekt.cz, zajímavost nebo kuriozita si zaslouží dárek od Dolekop.com.

Diskuze

  • anonymní uživatel KUbajsz (kubajsz (a) gmail.com) 10.5.2012 v 7:59

    Tak ta noha se cení!

  • anonymní uživatel Jr. 10.5.2012 v 8:21

    Jako představa, že posílam nohu ke Švecovi na repas...respekt jemu!

  • anonymní uživatel fos 10.5.2012 v 13:21

    ale kolik nás je..takových jako on :-) je to frajer..

  • anonymní uživatel VODA 10.5.2012 v 14:10

    Pérák rule...

  • anonymní uživatel frank 10.5.2012 v 21:55

    respekt tomu chlapikovy

  • anonymní uživatel Esme 12.5.2012 v 17:11

    smekam klobuk... ja by som to asi nezvladla...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí