Rychleby MTB Challenge již za týden

Autor: Keli, vydáno: 24.5.2012

ikonaDruhý ročník rychlebského enduro závodu Rychleby MTB Challenge 2012 proběhne již příští týden. Pokud se chcete zúčastnit enduro závodu, tak neváhejte, počet startujících je omezen a zbývá již necelých dvacet míst.

Rychlebské stezky spolu s Meridou pořádají 2. ročník závodu Rychleby MTB Challenge 2012. Uskuteční se o víkendu 2. – 3. června 2012. Celá akce proběhne v obci Černá Voda. Zázemí závodů (start a cíl) bude na místním fotbalovém hřišti. Kancelář závodu bude v Infocentru RS.

V sobotu 2. června startuje v 10,00 hod. maraton na 60km a v 10,30 20km maraton. Dětský závod na 4km propukne v 15,00 hod.

V 18,00 hod. se začne závodit na pumptracku, který se nachází u IC Rychlebských stezek. Pojede se 5 kol na čas tzv. „bez řetězu“. Nebude chybět exhibice mistra světa v hakisaku Milana Bendy.
Večerní posezení zpestří DJ´s party pod taktovkou: RadioBufera&Paw­lačZewls /reggae/dub/dub­step/afrobeat/bre­aks/





Neděle 3. června Falcon Ultimate Enduro první závodník odstartuje v 9,30 přímo ze Sokolího vrchu a do cíle dojede pod hrad Kaltenštejn – místo divácky velmi zajímavé! Závod je omezený na 180 závodníků. Loňského prvního ročníku se zúčastnil i Oskar Jančík, přečtěte si jak viděl jeden z prvních enduro závodů na českém území on.

Během víkendu se můžete na stezkách prohánět. Bude jen malé omezení v době od 10,00 do 14,00 hod.-vše budou řídit naši organizátoři.





Budete mít jedinečnou příležitost vyzkoušet si část nové trasy – BACK ON TRACK!!!

Na závody je 250 přihlášených účastníků. Oproti loňskému závodu se přihlásilo více adeptů na Enduro závod. Přihlásit se můžete zde

Více informací naleznete na: www.rychlebskestezky.cz/cs/ a na našich FB stránkách.





Akce se koná za finanční spoluúčasti Olomouckého kraje.



Foto: Rob Trnka

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí