Bikepark Peklák Česká Třebová otevírá

Autor: Peklák crew, vydáno: 18.6.2012

ikonaČeská Třebová resp. areál Peklák dostane nový bikepark, park je už téměř hotový a na konci června spouští svoje brány. Anríl nám poslal vyčerpávající info o parku na pomezí Čech a Moravy v podhůří Orlických hor.



Zdarec střelci,

možná jste někdo zaregistroval, maká se teď na novém bikeparku Peklák v České Třebové (Východní Čechy) a chystá se oficiální opening.

Zkraje hned velký dík a uznání Zdeňkovi Vávrovi z areálu Peklák, za vyřízení byrokratotechnověcí a super partě lidí co tam makaj, potěj si vlastní trika, dávaj do toho vše – resp. realita je taková, že na nově založené obč. sdružení dostaneme peníze, tak příští rok a areál má na letošek utrum. Například zhruba před měsícem se ještě ani nevědělo, jestli budou veškerá povolení a bude se moct začít stavět. Je tedy úplně jedno jestli to bude makový, tvarohový, červenočerný, apod. bude to hodně poctivě vydřený a další kopec s lanem, kde roste místo, kde budete moct legálně rajdovat!





Co Peklák zatím nabídne:
DH (černý) – dvě dh lajny, každá cca 1km, najdete zde kromě vodního příkopu snad vše co má pořádný dh mít, polom – les, kořeny, skoro kolmý padáky, dropy, lávky, prostě lesní rock´n´bordel, jak má bejt… perlička je singltrekovej nájezd do dh a závěrem nesměj chybět cílový posíláky na sjezdovku…
FR (červený) – freeridovky nabídnou více vzduchu, např. fakt pěknej roadgap…
XC, EN (modrý) – více vinuté a natažené lajny pro širokou veřejnost, sem/tam skočka…





Lanovka je tedy Poma, klasika co vás vyveze za představec či řidítka. Dole je velký parkoviště a bufet. Součástí areálu je i lanový park. Cena permice bude okolo 300,– Kč.
Aktuálně se stále maká, tak vydržte a respektujte neježdění na tratích, dík.

Informace, brigády, foto a video na Facebooku (Bikepark Peklák).

Oficiální opening bikeparku Peklák bude 30.6.2012.

Chystá se oficiální křest bikeparku, hc kapely, dj´s, zvýhodněné permice a samo taky pořádnej Peklák DH race. Předběžné info, než vyleze plakát, pojedou se dvě dh lajny, na každé dvě jízdy a nejlepší časy z obou lajn se sečtou. Budeme rádi, když dorazíte a podpoříte nový bikepark!

Uvidíme se.

Čau Peklák crew / Anríl





Diskuze

  • anonymní uživatel anríl (anril (a) tiscali.cz) 18.6.2012 v 7:56

    Teď je ve výrobě promovies z jednotl. lajn...budeme infousovat..., ale bude to p´del...

  • anonymní uživatel PEtu 18.6.2012 v 11:14

    Hell yeah! Už aby se jezdilo!! :)

  • anonymní uživatel Potok 18.6.2012 v 21:12

    super! Je dobře, že se u nás staví a maká i přes všechny nepříjemnosti s tim spojený. A nápad na ten závod na obou lajnách - moc dobrý :) Držim palce, ať se daří.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí