Pozvánka: Funstorm bike camp 2012

Autor: Kaštan, vydáno: 19.6.2012

ikonaPo loňském úspěšném prvním ročníku Funstorm bike campu jsme se rozhodli letos uspořádat další. Tentokrát se z Ještědu přesuneme na bike tratě v Rokytnici nad Jizerou, vše proběhne opět pod vedením teamového ridera Honzy Šavra a dalších Funstorm jezdců. Chcete-li si zlepšit dovednosti na kole, nebo si jen na pohodu zajezdit s dobrou partou, neváhejte a přihlaste se.

Funstorm Bike Camp se odehraje v dobře známém Týda Bike Parku v Rokytnici nad Jizerou, a to 28. – 29. července 2012. Začátek campu je v sobotu v 9:00 – 9:30 u chaty Kamínek, kde budou rideři ubytováni. Konec v neděli po 16. hod., až budou všichni dosyta vyježdění.





Denní harmonogram je jednoduchý – ježdění od rána do padnutí pod dohledem zkušených coachů, večer video a foto coaching. Vyučovat bude Funstorm bike team ve složení Kamil Tatarkovič, Ondřej „Kissak“ Štěpánek – vycházející hvězda českého downhillu, Jan „Kaštan“ Šavr, případně další teamovými jezdci. V případě potřeby pomoc při koučování přislíbil další známý rider Kubajsz Fišer, který má s bikovou školou bohaté zkušenosti a v průběhu dne bude vše také dokumentovat.

Bydlení: Zajištěno v Chatě Kamínek i s jídlem. Chata se nachází v těsné blízkosti lanovky.

Cena: 1990,– Kč
V ceně je zahrnuta dvoudenní permice na lanovku, bydlení s jídlem, dárek pro každého ridera, coaching a odměna za nejlepší průjezd, crash a progress. Pokud poničíte svůj bike, máme od shopu Kur-sport přislíben balík náhradních dílů a se servisem rád pomůže každý z koučů.

Přihlášky posílejte na email: jan_savr@email.cz, na této emailové adrese, nebo na čísle 604 534 614 se také dozvíte, kam poslat zálohu, která činí 1000,–, případně další informace, které byste chtěli vědět. Kapacita campu je 20 míst. Těšíme se na vás!

Partneři: FUNSTORM.CZ, Kursport.cz, rokytnice.cz

Info o bikeparku: www.rokytnice.cz
Info o ubytování: http://www.rokytnice.com/…sion-kaminek

Diskuze

  • anonymní uživatel jimi (jirmicz23 (a) seznam.cz) 20.6.2012 v 18:46

    takovej detail odkaz na bike park je ale do Rokytnice v Orlických h.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí