AGang Nikita Chick's campy pokračují

Autor: Barbora Berdychová, vydáno: 11.7.2012

ikonaPro všechny šikézní chicas, které milují vítr ve vlasech a lesní traily, jsme ve spolupráci s našimi partnery – AGang, Dakine, Madison, Nikita, Singltrek Centrum, The North Face – připravili ojedinělý bikový kemp. Ten se bude konat v severních Čechách na stezkách Singltreku pod Smrkem.

Singltrek přináší do bikování nový koncept jízdy. Jedná se úzké lesní stezky, které jsou pečlivě budovány tak, aby vaše jízda byla nekonečně plynulá a zábavná. Couchovat a provázet vás budou odborníci na bikování par excelance – Jaromír Spěšný, Jan Tandler a Iva Pechoutová. K nácviku jízdy budou využity mobilní cvičné překážky, pump track a vhodná místa na trasách Singltreku pod Smrkem. Kemp je určen začátečníkům i pokročilým. Ti budou rozděleni do skupin dle výkonosti. K výuce bude využito videocouchingu.





„Rádi bychom pro kempery připravili nezapomenutelný zážitek. Chceme propojit kvalitní výuku od profesionálních koučů s parádním víkendem v přírodě. A proto plánujeme, že vytvoříme kemp z expedičních stanů The North Face a budeme společně žít a bikovat v přírodě,“ shrnuje vizi spoluorganizátorka a fotografka kempu Barbora „BeeBee“ Berdychová.





KDE: Singltrek pod Smrkem, Nové Město pod Smrkem, www.singltrekpodsmrkem.cz

KDY: 3.- 5. srpna 2012 nebo 21. – 23. září 2012

CO: bike kemp (nejen) pro holky





PROGRAM: Pátek: cca 19 hod. příjezd – ubytování, společné grilování, přednáška o údržbě kola,
předání Nikita Goodie Bagu

Sobota: 9:00 – sraz u Singltrek Centra, společné nastavení kola, rozdělení do skupin
10 – 12 hod. – couching
12 – 14 hod. – pauza na oběd, dle počasí možnost padlle boardingu
14 – 17 hod. – couching
17 – 19 hod. – volný program, dle počasí možnost padlle boardingu
19 hod. – videocouching, přednáška o fotografování sportu
21 hod. – oheň, buřty, pohoda

Neděle: 9:30 – sraz u Singltrek Centra
9:30 – 12 hod. – couching, kemperské závody – Dakine Pump Track Challenge,
Madison Talent Award

13 – 18 hod. – volný program, možnost osobního výletu do lázní Świeradów-Zdrój

UBYTOVÁNÍ: v expedičních stanech The North Face v blízkosti Singltrek Centra, toaleta a sprchy v prostorách, s sebou vlastní karimatku a spacák.

FORMA STRAVOVÁNÍ: polopenze, v případě zájmu o vegetariánskou stravu je třeba toto přání nahlásit do emailu při přihlašování.





COUCHOVÉ: Jára „Spaceman“ Spěšný, Jan Tandler, Iva Pechoutová

CENA: 1.990,– Kč. Cena zahrnuje ubytování formou polopenze, couchování, doprovodný program a foto – videodokumentaci. Cena nezahrnuje půjčení kola. Je třeba mít KOLO VLASTNÍ! Nebo lze po dohodě zapůjčit za výhodnou víkendovou cenu v Singltrek Centru. Účast je na vlastní nebezpečí. Povinná je pro každého HELMA!





PŘIHLÁŠKA: Závazné přihlášky posílejte na email barboraberdycho­va(at)gmail.com. Do předmětu zprávy napište: „Bike Camp“, nezapomeňte napsat vaše jméno, věk, telefon a datum, kdy se kempu zúčastníte. Přihláška je uzavřena až po zaplacení zálohy 1.000,– Kč na číslo účtu: 203013338/0300 u ČSOB. Jako variabilní symbol uveďte prosím datum vašeho narození ve formátu DDMMRRRR.

INFO: Naleznete na http://www.agang.eu/chickscamp/. Jakékoli dotazy týkající se kempu pište na barboraberdycho­va(at)gmail.com.

Tak neváhejte a přijeďte! Poznáte nové kamarády a prožijete nezapomenutelný víkend. Těšíme se na vás. Čeká vás a nemine parádní víkend v přírodě!

Vaše AGang Nikita Chicks' Camp crew.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí