Budou Fullface Productions na Nine Knights?

Autor: Fullface Productions, kategorie: Video, vydáno: 13.8.2012

ikonaStejně jako loni bude předposlední prázdninový týden (20. – 25. 8.) patřit akci Suzuki Nine Knights. 9 rytířů se sjede do rakouského Wildkogelu (Arena Neukirchen Bramberg), aby zde poměřili síly v tomto unikátním turnaji.

Na alpských vršcích opět pod vedením Andi Wittmanna vyrostou obrovské dirty, dropy a luxusní freeride trail. Mimo nejlepších světových freeriderům, bude pozváno také několik předních mountainbikových fotografů a filmových produkcí, aby zde vytvořili špičkové výstupy. Těšit se teda můžeme na fotky a videa ze sunrise a sunset nebo heli shootingu.





Po celém týdnu natáčení a focení si to rytíři rozdají v sobotním turnaji a ukáže se kdo ten nejlepší. Stejně jako loni je závod otevřen komukoliv, stačí se zúčastnit video kvalifikace „wanna be a knight“ a přesvědčit porotu svými jezdeckými skills. Z našich kvalifikační videa poslali Tomáš Zejda a Teo Kováč.





Nově se otevřela kvalifikace také pro kameramany, které se účastní kluci z Fullface Productions. A my za d:key držíme všem palce, ať se jim zadaří a dostanou možnost se Nine Knights zúčastnit.

Pojďme se společně na videa podívat.



Fullface Productions

Tomáš Zejda

Teo Kováč

Soupiska jezdců (bude ještě doplněna o vítěze WBAK) Andi Wittmann (GER) Andi Brewi (AUT) Amir Kabbani (GER) Bienvenido Alba (ESP) Geoff Gulevich (CAN) Kurt Sorge (CAN) Linus Sjoholm (SWE) Mads Makken Haugen (NOR) Martin Söderström (SWE) Niki Leitner (AUT) Timo Pritzl (GER) Piere Eduard Ferry (FRA) Yannick Granieri (FRA) Více info: www.nineknightsmtb.com

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí