reklama

Report: Meatfly 3DH Cup Rock It Nice

Autor: Keli, kategorie: Report, vydáno: 20.8.2012

ikonaDalší kolo seriálu Meatfly 3DH Cupu se odehrálo v Rokytnici nad Jizerou, super bikeparkovou trať se sjela téměř 180 závodníků a nejrychleji ze všech zajel Němec Eric Förster s neuvěřitelným náskokem téměř sedmi sekund.

Rokytnická dráha je už po dlouhá léta až na malé detaily stejná, každý rok Týda přistaví nějaký ten skok, letos se trať dočkala i jednoho technického cca čtyřiceti metrového úseku, který dělal problémy. Dráha nenabízí velké množství výběru stop, v podstatě máte na výběr všude jen jednu variantu a rozhoduje tedy jak dobře, rychle ji projedete.





Specialitu 3DH Cupu, měřený trénink byl tentokrát pojat jako regulerní závod, jeden z partnerů seriálu vyhlásil závod ve sjezdu bez šlapání, vítěz tohoto vloženého závodu Honza Čepelák ukázal, že i bez šlapání se trať dá zalítnout v čase téměř stejném jako když dupeš jak králík.





V hlavním závodě si většina jezdců nechala trumfy do druhého kola a většino po první oťukávacím slítnutí, to v druhém napálila. Výjimkou byla kategorie Full Suspension, kde v prvním kole totálně ulítl Eric Förster (Xtrem Sportsr Rcing Team), který zajel v čase pod 2:28, ke kterému se žádný z jezdců nedokázal přiblížit. Druhý Petr Třešňák (Rockmachine – Cyklomax) ztrácel necelých sedm sekund, třetí Luděk Šubert (Spoke.cz Agang) již pak téměř deset.





Trojici žen dominovala Simona Jirková (bikestrike.com), dědky na 35 let Dušan Mánek (bikeplac racing) a juncky pak Honza Čepelák (Mondreaker 661 e13 katmar team).
Kompletní výsledky naleznete na danutiming.cz.





A že nemáte vyhráno po úspěšném zdolání trati a i za cílem na vás může čekat nástraha, v podobě šikovně umístěného retardéru za horizontem, je důkazem toto video.

Diskuze

  • anonymní uživatel vb 20.8.2012 v 9:31

    krásně zválenej .moje želízko se zválelo ve švindlu takže shit . a němec asi šnupe :D

  • anonymní uživatel Jordy 20.8.2012 v 10:56

    To nasere :-)

  • anonymní uživatel mike 20.8.2012 v 11:02

    taky mě ten dojezd překvapil:D

  • anonymní uživatel Novák (petrzxr (a) gmail.com) 21.8.2012 v 13:03

    jojo malem jsem si tam vzal zivot Oo a jeste bych to zuzil priste aspon o 2 metry a vezmu si kolobezku nejlepe e-kolobezku v tom horku .

  • anonymní uživatel tomaass (tomas (a) sorejs.cz) 22.8.2012 v 10:39

    tak asi je všem jasný, že to byla chyba časomíry a ne že by byl Forster tak dobrej

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí