MojeKolo

BIKESTRIKE.COM team camp 2012

Autor: Kubajsz, vydáno: 10.9.2012

ikonaZačátkem srpna se ve Špindlerově Mlýně konal teamový camp party lidí kolem BIKESTRIKE.COM. V podstatě se nejednal o žádnou novinku, podobné campy se konají pravidelně každý rok s tím rozdílem, že v minulých letech měly hlavičku SHAMANRACING te­amu.

Atmosféru kempu nám přiblíží Kubajsz Fišer.





Kluci si zajišťují vlastní spaní a lanovku, o zbytek se stará Martin Joza a.k.a. Shaman – vrchní náčelník zájezdu. Ten většinou zařizuje program a různý aktivity. Cílem campu je lépe se poznat, kluci by si měli odvézt nějaké nové poznatky ohledně ježdění, sponzoringu atd. Krom toho prošla všechna kola servisem. Ke kempům samozřejmě patří ranní rozcvičky, základy zdravovědy atd.





Letos se camp opět konal ve Špindlerově Mlýně, kde je ideální zázemí a možnost výběru tratě. Nemluvě o možnosti jít se koupat na pramen Labe nebo do Aqua parku atd. Na camp dorazila kolem 12ti riderů a o koučing se staral Shaman a KUbajsz. Mezi ridery nebyl žádný začátečník, díky čemuž se mohlo jít rovnou na kopec a najíždět jednotlivé pasáže.





Ke campu samozřejmě patří i společné večery. Jeden z nich byl ve znamení grilování BigBurgerů Dvouručáků, kterým neodolal ani sousedící Láďa Klauzů a eMTý. Na druhou stranu Láďa neodolá ničemu, co byť jen trochu připomíná potravu.





Celej čtyřdenní camp proběhl bez vážnějších zranění jezdců nebo kol, kluci si snad odvezli nějaké nové poznatky, taky jsme si zazávodili a se pálenými krky od horskýho sluníčka jsme mohli jet v neděli zpět domů. Už teď se těšíme na další ročník, který se pravděpodobně bude odehrávat v nové lokalitě s mnoha překvapeními.

 

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí