Soutěž: Kona a Fox na Marosaně

Autor: Marosana, vydáno: 28.9.2012

ikonaChceš si z letošní cowboyský Marosany odvézt kromě spousty zážitků taky něco na sebe, pod sebe nebo nad sebe? Stačí odpovědět na dvě jednoduchý otázky, mít trochu štěstí a být osobně na Marosaně během losování…









Pravidla jsou jednoduchý. Stačí správně odpovědět na dvě následující otázky, vyplnit všechny položky v kontaktním formuláři a být během losování osobně přímo na Marosaně. Losování bude probíhat v žacléřském kulturním domě a to v pátek 5.10. před začátkem Marosana MTB Film Boxu, cca ve 21:00, tři vylosovaní výherci dostanou ceny značky FOX. V sobotu se bude losovat před vyhlášením výsledků Dual slalomu opět v žacléřském saloonu a to znovu cca ve 21:00. Sobotní výherci pak dostanou ceny od značky Kona. Losovat se bude oba dva večery ze všech správných odpovědí, každý má tak šanci vyhrát hned dvakrát!







Soutěž již byla ukončena!




Pro platné zařazení do soutěže je nutné vyplnit všechny položky formuláře. Pokud výherce nebude osobně přítomen u losování, bude místo něj vylosován náhradník. Kontaktní údaje mohou být předány partnerům soutěže, kteří je mohou použít k marketingovým účelům. Výhru nelze vymáhat soudní cestou. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo na změnu pravidel během soutěže nebo ji úplně zrušit a to bez udání důvodů.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí