reklama

Světový pohár v Enduru v 2013 nebude

Autor: Keli, vydáno: 3.10.2012

ikonaNyní je oficiálně potvrzeno z UCI to, o čem si vrabci na střeše štěbetali, i přes současnou obrovskou popularitu endura, Světový pohár v Enduru v 2013 nebude.
Včerejší zpráva určená organizátorům enduro soutěží hovoří jasně, termín projektu začlenění endura do Světového poháru byl posunut o jeden rok, tj. na rok 2014. Důvodem je neexistence UCI pravidel pro enduro.

Tento projekt měl na starosti Chris Ball, koordinátor gravity disciplín v UCI a ten se na základě svého „neúspěchu“ svoji funkci po pěti letech opustit.
Na svém Twitteru napsal: „The rumours are correct – after 5 good years I have chosen to take this time to resign from my post at the UCI. It's been an education.“.





Jen pro zajímavost, Chris byl osoba nejvýš povolaná, letos se zúčastnil enduro závodu Trans Provence a dařilo se mu poměrně dobře, v celkovém pořadí 21. pozice a v amatérech 6. místo.



Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel maximus 3.10.2012 v 8:47

    Myslim, ze to neni zadna skoda. Proc by mela priblbla UCI zase neco poslat do kopru? Funguje Supermountain, Trans Provence,Super enduro atd. Kazda z akci ma uz svoje jmeno a kazda je trosku jina a rekl bych, ze je to i barvitejsi a lepsi. Proc to svazovat pravidlama UCI a nechat to vyhnit.

  • anonymní uživatel bok 3.10.2012 v 9:42

    jop

  • anonymní uživatel stofan 3.10.2012 v 11:40

    maximus: to iste by sa dalo povedat o DH/4X/XC....ja som zas toho nazoru, ze je toho velka skoda

  • anonymní uživatel Yeaah 3.10.2012 v 12:30

    stofan: na 4X uz fakujou...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí