Video: All We Together

Autor: Vašek Kolář, kategorie: Video, vydáno: 2.1.2013

ikonaTři top čeští trialoví jezdci na odlišných strojích, ale s jedním trialovým srdcem spojili své myšlenky do jedinečného trialového projektu ALL WE TOGETHER. Tři stroje, tři jezdci a tři noci plné natáčení v jedné hale. To vše dalo dohromady toto krátké video, ukazující sílu českého trialu.

Martin Matějíček, 17letý frajer, který jezdí na trialové motorce a to co předvádí v různých výškách je naprosto obdivuhodné. Vašek Kolář je 21 letý biketrialista, pětinásobný mistr světa a letošní vicemistr světa v kategorii Elite.
Na jednokolce se ukazuje 23letý Adam Gerža, který patří k evropské špičce v trialu na jednokolce a jeho přesnost a techniku, nemá jen tak někdo. Celý projekt obohatil svými natáčecími zkušenostmi bývalý vynikající moto trialista Jiří Fikejz. Společně s ním se na natáčení podílel, také Martin, který celé video sestříhal do výsledné podoby.

Jednoho dne, jsme se domluvili, jestli nedáme něco společného dohromady. Už dlouho jsme měli něco podobného v plánu, ale až teď byla ta správná chvíle dotáhnout myšlenku do úplného konce a pustit se do práce. Vše je točené v hale v Dolní Čermné u Martina Matějíčka,takže velké dík patří i jeho tátovi za vše, jelikož bez něj by tenhle Czech trial projekt nebyl. Vše jsme točili zhruba tři dny, každý den od setmění až do ranních hodin. Za kamerou stál Jirka Fikejz a Martin Matějíček. O střih se postaral taktéž Martin.

Doufám, že se Vám video bude líbit a děkujeme za podporu Fikymu a těmto firmám: O´Neal, Dickies, S3, Nugget, King Kong, Befi, Life is drive, Monty, Freegun, Dressler Shop, Stavimat, Haase technology a jednokolky.eu.

Tak a dost řečí! Je čas si videjko pustit!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel truba007 (truba007 (a) seznam.cz) 2.1.2013 v 17:04

    k...a dobre

  • anonymní uživatel Čárys ze 720.cz (seven20 (a) volny.cz) 3.1.2013 v 13:50

    Fikejz - bývalý ? Fakt ? Proč ?

  • anonymní uživatel JFtryall (jiri.fikejz (a) seznam.cz) 3.1.2013 v 18:31

    Uz jen enduro biking.:-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí