MojeKolo

Aplikace Bikeparks database v novém

Autor: David Kratochvíl, vydáno: 12.2.2013

ikonaAplikace Bikeparks database byla svým tvůrcem Davidem Kratochvílem přepracována, nyní má mnoho nových funkcí a běží jak na Android telefonech, tak i na mobilních zařízeních jedoucích na systému Apple iOS.

David novou verzi ve stručnosti představuje: „Kompletně předělaná aplikace Bikeparks database má nový design i nové funkce. Každý bikepark má přidělenou medaili, podle toho jaký je. Jako novinku lze bikeparky řadit podle vzdálenosti od aktuální polohy. Pro každý bikepark je dostupná předpověď počasí na 4 dny, takže už se Vám nestane, že byste jezdili na blátě. Navigovat lze pomocí plnohodnotné navigace. U každého bikeparku je odkaz na jejich domovskou stránku. A v poslední řadě se databáze opět rozšířila a obsahuje už téměř 150 bikeparků po celém světě.“

Do budoucna se připravuje nová funkce, která umožní uživatelům samotným přímo přidávat bikeparky nebo jiné lokality na ježdění.





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel michal (blue (a) seznam.cz) 12.2.2013 v 20:30

    rozhodně palec nahoru...

    ale mám otázky... vzhledem k tomu, že je to placená aplikace, tak by mě zajímalo, jaká je záruka, že se o to někdo bude starat, aby v tom byly aktuální údaje, nebo aby to po roce třeba neumřelo...

    navíc nechápu, proč taková aplikace vyžaduje minimálně iOS 6

  • anonymní uživatel david (codhq (a) seznam.cz) 12.2.2013 v 21:03

    bike park v oceanu :D

  • anonymní uživatel david (codhq (a) seznam.cz) 12.2.2013 v 21:05

    tam sou osttrovy tak to jo

  • anonymní uživatel bok 13.2.2013 v 0:48

    to počasí by bylo fajn i tak dva dny nazpět, ale to až do lahůdek

  • anonymní uživatel erz 13.2.2013 v 9:27

    2michal: Záruku funkčnosti ti bohužel asi nikdo nenabídne. Kupuješ zkrátka tovar ve formě, jakou má teď a jak leží a běží. Zda jsou v podmínkách uvedeny následné updaty nebo případná podpora už je věc druhá.

    A co se týče verze potřebného iOS, každá aktualizace OS s sebou přináší i změny v principech volání různých funkcí a celkové architektury. Pokud aplikace potřebuje některé z nich, které nejsou v dřívějších verzích podporovány, nebo je k nim změněna forma přístupu, je jasné, že toto musí být zohledněno i v požadavku aplikace samotné.

  • anonymní uživatel Cabra (jvtenedor (a) gmail.com) 14.2.2013 v 9:52

    david.: kdyby jsi nebyl lopata, tak by jsi věděl, že v oceánu je ostrov Tenerife, který spadá pod Španělsko a má nevyšší horu Španělska piko de Teide. To musí být poježdění hombre..JInak dobrá práce hoši!!

  • anonymní uživatel Bam 14.2.2013 v 15:34

    slusna prace 1.A co blackberry.

  • anonymní uživatel David 15.2.2013 v 13:14

    Blackberry nebude.
    Bikepark v oceánu je Tenerife.
    Záruka není žádná. iOS6 viz erz. Nemá smysl používat zastaralý systémy.
    Počasí pár dní nazpět je dobrej nápad, to tam dám.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí