Video: Dirty Odyssey #1

Autor: PINKLINK production, kategorie: Video, vydáno: 26.2.2013

ikonaDirty Odyssey je nový projekt jednoho z předních českých jezdců Tomáše Zejdy. V průběhu roku se můžete každý měsíc těšit na nový díl, sestříhaný ze záběrů z jeho cest po světě nejen ze závodů, show, párty, ale i ze staveb skoků a tréninků. Nakoukneme společně i na osobní život spojený s tréninkem, ve kterém nesmí chybět posilovna, plavání, ale i pořádná zdravá strava a mnohem více. Přiblížíme se „profesionálnímu“ životu, který zahrnuje téměř většinu času v autě na cestách včetně spaní v něm a dále spousty neřešitelných situací.

Natáčení prvního dílu alias leden proběhl v německém městečku Leipzig na exhibici Kings of Extreme, kde se neukázali pouze horská kola, ale i BMX , freestyle MX, čtyřkolky a sněžný skútr jako vsuvka street bikes a backflip na městském skútru, což bylo až až pro dychtivé německé publikum.

Přestože se exhibice konala v Německu, sešla se na riders listu slušná parta českých zástupců jako Teodor Kováč, Libor Podmol, Tomáš Bárta a Bian. V prvním zahajujícím díle najdete sestřih z „pouze“ jedné akce, ale v některých dílech můžete čekat sestřih z několika akcí právě daného měsíce.

Diskuze

  • anonymní uživatel Zikus (sulik.jakub (a) seznam.cz) 26.2.2013 v 17:38

    Tý jo, nějak mu ten Redbull chutná, čím to asi bude...

  • anonymní uživatel p 26.2.2013 v 21:17

    :talkbiz:

  • anonymní uživatel Dan (d.reif (a) seznam.cz) 27.2.2013 v 9:38

    pěkně a profi, a way to go!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí