MojeKolo

Pojisti se jako Maroši, Polc nebo Charvát!

Autor: SportGroupCZ, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 3.4.2013

ikonaDownhill, jako každý extrémní sport, je nebezpečný koníček, který sebou kromě radosti z adrenalinu někdy přináší i nepříjemnosti v podobě tvrdých pádů. Občas stačí opravdu málo a člověk se znenadání ocitne celý pomlácený nebo v horším případě se zlomeninami na nemocničním lůžku. Většině vyznavačů extrémních sportů se, bohužel, pády nevyhýbají a proto by si měl každý člověk dostatečně uvědomit, jaká možná rizika mu hrozí v případě úrazu. Helma a chrániče představují neoddělitelnou součást výbavy každého jezdce, kterými se chrání proti možným zraněním. V neposlední řadě by měl každý vyznavač extrémních sportů myslet na to, jaká je další rozumná investice do svého zdraví pro případ, že si přivodí nějaké zranění, které ho na nějakou dobu vyřadí „ze hry“.

V tomto případě je to právě kvalitní úrazové pojištění, které bude krýt jeho sport, stejně tak úrazy v běžném životě a to bez jakýchkoli přirážek či výjimek.





Pro všechny amatérské i profesionální sportovce vznikl projekt SportGroup CZ, který je personálně z velké části založený z bývalých i současných profesionálních sportovců, kteří sami umí na základě vlastních zkušeností nejlépe posoudit všechna rizika spojená se sportem.

Hlavním cílem tohoto projektu je zabezpečit milovníkům sportu všech kategorií a zaměření, aby pro ně případná zranění neznamenali finanční ztrátu.

Kromě jednotlivců je tento projekt zaměřený také na teamové pojištění, aby majitel, resp. manager teamu nepřišel o své investované peníze.

Projekt SportGroup CZ se od svého vzniku osvědčil zejména v motosportech (motocross, enduro, FMX) a rozrůstá se neustále větší rychlostí i do dalších sportovních odvětví včetně cyklistiky. Pod ochranná křídla SportGroup CZ patří známa jména z česko-slovenské mtb scény, jako jsou Michal Maroši, Matěj Charvát, Filip Polc a mnoho dalších, kteří si po mnoha zraněních dostatečně uvědomují cenu svého zdraví a proto tuhle investici považují za stejně důležitou jako například investici do kvalitní helmy.





Řekli o nás:
Michal Maroši: pojištění je pro mě jako profesionálního sportovce velmi důležité. Nejen, že si vydělávám závoděním v extrémních podmínkách, ale taky jsem závislý na propagaci sebe samého v médiích. Zranění může ovlivnit můj příjem a tudíž jako dvojnásobný otec vypadávám z každodenního života a musím se tomu přizpůsobit, což je někdy dost komplikované. Kvalitní pojištění je způsob jak se zbavit obav před totálním selháním bez příjmu a proto jsem rád, že vznikl projekt SportGroup CZ, který každému sportovci zabezpečí dostatečnou ochranu před možnými negativními dopady.





Filip Polc: Na biku jazdím už od svojich 4 rokov. Prešiel som cez Trial, BMX, XC, Dual a Downhill. Vždy som chcel byř tým najrýchlejším a to sprevádzalo mnoho pádov. Hovorí sa, že kto nepadá nezrýchli, no při extrémním športe sú aj extrémne zranenia. A preto keď miluješ svoj šport, musíš rátať aj s tými smutnými chvíľami, keď nemôžes jazdiť a máš nohu v sadre alebo ruku dolámanú na kusy. Doteraz nás poistiť nikto nechcel, takže som rád, že konečne tu je SportGroup CZ a v prípade, že sa ti niečo stane, tak sa o teba postarajú bez ohľadu na tvoju národnosť a miesta kde sa rozsekáš. Takže: RIDE THE WORLD, RIDE ALL DAY… S TOU SPRÁVNOU POISTKOU!





Matěj Charvát: Na kole závodím už 12 let a téměř každou sezonu jsem si přivodil nějaké menší nebo vážnější zranění. Když jsem byl mladší, nikdy jsem neřešil nějaké úrazovky, resp. Jsem ani nevěděl, jestli moje pojistka kryje můj sport, ale čím je člověk starší, tím více si začíná uvědomovat všechna rizika a možné důsledky, které přináší zejména adrenalinové sporty. Po špatných zkušenostech z loňské sezony, která díky zranění pro mne skončila dříve než vůbec začala, jsem začal hledat tu nejlepší variantu, která by mi aspoň zčásti vykompenzovala čas, který v případě zranění nemůžu trávit ježděním na kole. Právě z tohoto důvodu jsem se rozhodl se přidat k projektu SportGroup CZ, díky kterému se už nemusím obávat zbytečných komplikací při vyřizování odškodného v případě úrazu, jak tomu bylo dříve a díky jejich komplexnímu servisu si můžu být jistý, že v případě úrazu je o mě dobře postaráno.

Úrazový program SportGroupCZ zahrnuje

  • Nejnižší poplatky na trhu
  • Vysoké odškodné v případě úrazu
  • Žádné přirážky za rizikové sporty – dokážeme pojistit jakýkoliv sport
  • Projekty na míru, které jsou přizpůsobené každému klientovi individuálně podle jeho požadavků a možností
  • Flexibilní pojistná rizika
  • Celosvětová platnost pojištění (možnost pojištění i pro cizince)
  • Kryje zranění i v běžném životě
  • Kompletní servis s vyřizováním administrativních záležitostí v případě úrazu
  • Možnost využití služeb našich smluvních lékařů – specialistů
  • Program SportGroupCZ JUNIOR – pro naše nejmladší klienty od 0–17 let, platnost programu až do 26 let za výhodnějších cenových podmínek jak u dospělých.

Pokud Vás pojištění pro sportovce zaujalo, neváhejte kontaktovat naše zástupce nejen pro cyklistiku:

Katarína Keherová +420 723 18 99 73 email: katarina@sportgroupcz.com
Matěj Charvát +420 775 66 37 24 email: matej@sportgroupcz.com

www.sportgroupcz.com

Foto: Patrik Procházka



Obchodní sdělení.

Přepnout barvu pozadí