MS DH Cup již počtvrté

Autor: Keli, vydáno: 9.4.2013

ikonaSjezdový seriál Moravsko-Slovenský DH Cup vstupuje již do své čtvrté sezóny. Mimo osvědčených lokalit na nás čeká i nové tratě v Ráztoce a Kopřivné. Další novinky a změny shrne následující článek.

Tak opět po mimořádně dlouhé zimní pauze, která nás přinutila o týden posunout start prvního závodu, hlásíme že jsme připraveni odstartovat čtvrtý ročník MSDH Cupu, který sice nemá generálního partnera, ale i přesto se všichni dočkají zajímavých odměn a novinek.





Takže žádné dlouhé řeči a jen ve stručnosti pár změn:
1. Vedle osvědčených reklamních partnerů jako je MeatFly, Vans, EliteBikes, atd. jsme dohodli i několik nových reklamních partnerů.
Svými výrobky určitě potěší Maxxis, Novatec a Muc-Off. A v jednání je ještě dovozce oblíbených kamer na helmy… takže máte se na co těšit.

2. A těšit se nemusí jen ti nejlepší, protože cen je dost a tak při každém závodě určíme losem nebo náhodným tipem, kdo získá pláště a duše Maxxis od společnosti Dema.sk a nebo nějakou další cenu. A aby nikdo nepodezíral, že někomu nadržujeme, tak pravidla budou dopředu určena v propozicích k závodu. Například na prvním závodě, který se jede 21. 4. budou odměněni všichni jezdci, kteří dojedou na 21. místě v každé kategorii.

3. Novým mediálním partnerem je vedle www.dolekop.com a www.bikemagazin.sk taky gtdownhill.cz, kde se dozvíte všechny novinky a určitě zde najdete i spoustu fotografií a zajímavých reportáží a rozhovorů.





4. Nové budou i tratě většiny závodů. V Kálnici se stále něco vylepšuje a je zde možnost rozdělit startovní pole na dvě tratě, tak aby zkušení jezdce neohrožovali mladé talenty z kategorie Nadějí. Razula přinese jen drobné změny, ale už další závod bude v atraktivní lokalitě Kouty nad Desnou, kde se vloni uskutečnila úspěšná premiéra a trať je zde zárukou kvality. Pak se vrátíme na Slovensko do Ráztoky, kde nás čeká prodloužený vlek i trať. Další horkou novinku si vychutnáme při premiéře, která bude na trati Kopřivná, kterou navrhuje Kamil Tatarkovič.

5. Novinkou bude i občerstvovací zóna pro jezdce. Při chladných závodech vás zde čeká teplý nápoj a při parném létě se o pitný režim postará Kompava, nebo Monster Energy.

6. V hodnocení teamů by jsme chtěli zrušit nadvládu velkých týmů jako byl v minulosti Grafobal a tak aby měli šanci i menší týmy, tak se mění pravidla a do této soutěže nebude bodovat 5 jezdců, ale budou bodovat jenom tři nejlepší jezdci podle absolutního pořadí.

7. V sezoně 2013 budou uděleny prémie a věcné ceny v celkové hodnotě 14. 000, – Eur, což je 350. 000, -Kč.





Proto neváhejte a přijeďte se pobavit již do tradiční jarní lokality BikeCentra Kálnica a následně do Velkých Karlovic, kde budete mít letos díky MSDH Cupu jedinou možnost si za závodit, protože ČP se tam letos nedočkáte.

A na závěr děkuji všem, kteří se podílí na přípravě jednotlivých závodů a všem partnerům, kteří podpořili letošní seriál i všem , kteří měli snahu pomoci (především p. Bureš, který nabídl pomoc v případě, že by se nenašlo dostatek sponzorů). Ceníme si každé pomoci.

Zdeněk Florián a Michal Feník – hlavní pořadatelé

Diskuze

  • anonymní uživatel Jakub 9.4.2013 v 7:48

    Koprivnou je myslena sjezdovka v Male Moravce?Loni mi bylo celkem lito kluku kteri tam vse tri roky budovali a pak stacila chvilka a vse srovnane...

  • anonymní uživatel zdenál 9.4.2013 v 9:54

    myslím, že to bylo proto, že se tam stavěla nová sedačková lanovka a díky ní tam vyroste nová sjezdová trať , která bude mít hodně dobré závodní parametry...

  • anonymní uživatel dejv 9.4.2013 v 11:37

    o tý nový lanovce na Kopřivné jsem taky někde slyšel, pak prej tam bude o dost delší traťě ... konečně se Jeseníky stávají pořádná dh/enduro zóna se zázemím ;)

  • anonymní uživatel Jakub 9.4.2013 v 12:11

    Jj je zde nová 4 sedačková lanovka. Sjezdovka má 1350m. Sklon na lyžování moc není ale na kolo to vadit nebude. Jestli kluci něco připraví, bude to super! Něco podobného tady fakt chybělo Kouty paráda, ale je to o pár km dál...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí