reklama

Pozvánka: ČP INGBAU.CZ v Koutech

Autor: Milan Suchomel, vydáno: 20.5.2013

ikonaVšechny příznivce downhillu tímto srdečně zvu jménem hlavního organizátora a pořadatele na druhý závod Českého poháru v Koutech nad Desnou. Závody se uskuteční v termínu od 24.5.- 26.5.2013 na sice mladé a těžké, ale o to více populární trati, na které se jel v roce 2012 závod mistrovství ČR.

Závod je zařazen mezi nominační pro SP ve Val Di Sole a MS v JAR. Trať díky velkému úsilí kluků od lanovky bude mít oproti loňskému roku změny, a to – rozšíření některých pasáží, zrychlení nejpomalejších úseků a také nové skoky a překážky.





Bikepark je přístupný k trénování po celý den již od 12.5.2013 (více info včetně ubytování www.kouty.cz). Vzhledem k dokončování a úpravám tratě prosím bikery k ohleduplnosti vůči stavitelům tratě, kteří budou finišovat tak, aby dne 24.5.2013 byla trať ve 12.00 hodin definitivně schválena pro závod. Veškeré ostatní informace najdete na stránkách www.poharmtb.cz v sekci downhill.





Zvýhodněné ceny permic budou pouze pro závodníky, kteří budou on line přihlášeni dle rozpisu do 23.5.2013 24.00 hodin . Při zakoupení zvýhodněného jízdného se každý závodník prokáže licencí ČSC u pokladny, kde bude seznam přihlášených závodníků online a permice se mu prodá na jméno.

Ceny:
3 denní 750,– Kč
2 denní 500,– Kč

Při tréninku v pátek a sobotu je potřeba mít i licenci k možné kontrole obsluhou lanovky z důvodu zneužívání výhod nezávodníky. Zvýhodněné jízdné pro fotografy je možno rezervovat (info na www.kouty.cz).





Zástupce v komisi MTB pro DH 4X
Milan Suchomel



Foto: Josef Mrázek

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel franta 22.5.2013 v 13:28

    kdy se jede posledni zavod a kdy bude trat opet pristupna pro verejnost? diky

  • anonymní uživatel Sedli 23.5.2013 v 17:03

    Stou licenci pitomost, nebudu si brát na trat kartičku :) To prosím ne :(

  • anonymní uživatel lukes (lukashspk (a) gmail.com) 23.5.2013 v 19:25

    Sedli - závodníci dostanou na ruku pásku, takže nebude třeba mít u sebe kartičku..
    franta - v pátek mohou trať využít i nezaregistrovaní bikeři
    - v sobotu a v neděli bude DH trať vyhrazena pouze pro zaregistrované závodníky, kteří dostanou na ruku pásku
    od pátku do neděle bude na DH trati velký provoz - je třeba dodržovat rozestupy, nezastavovat na nepřehledných místech, při přejezdu asfaltové a lesní cesty si vždy přibrzdit a rozhlédnout se, neporušovat pásky a chovat se maximálně ohleduplně, aby nedošlo ke zbytečným kolizím..
    trať bude pro bike veřejnost přístupná od pondělí 27.5. (po závodech bude nejspíš trochu rozježděná, takže opatrně..)

    !!!pokud kdokoliv z jakéhokoliv důvodu protrhne pásku okolo trati, je povinen ji opravit do původního stavu!!!

  • anonymní uživatel lukes (lukashspk (a) gmail.com) 23.5.2013 v 21:33

    ostatní trasy bike parku Kouty jsou během víkendu otevřeny bez omezení, jen dejte pozor na místech, kde se trasy kříží mezi sebou a také s lesní a asfaltovou cestou (všechna tato místa jsou označena..)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí