Report: Dual na Bikefestu Mladé Buky

Autor: Přema Tejchman, kategorie: Report, vydáno: 12.7.2013

ikonaO uplynulém víkendu se konal v Mladých Bukách bike fest. V sobotu bylo naplánován závod na 3 tratích, kde se časy se sčítali. Na start se postavilo 20 jezdců a poprali se s tratí následovně na prvním místě Hanuš na druhém Markovič.

Druhý den jsme sáhli hluboko ke kořenům a oprášili starý dobrý paralelní dual, první část trati byla v táhlých klopenkách a něco málo skoku poté se skočilo do u-rampy, tam na závodníky čekalo něco málo zatáček a velký transfer ven, konec byl čistě slalomový a prověřil připravenost závodníku, jak umí zatáčet na trávě. V kategorii hobby zvítězil Marek Dolejš, druhý Laurin Štěpán a třetí Michal Munzar. Mezi sebou si to také rozdali dvě holky, ze dvojice žen byla rychlejší Tereza Votavová před Michalou Berákovou. Konec závodu uzavírala kategorie elite, na prvním místě skončil Přemek Tejchman, druhý Ondra Štěpánek, v malém finále pak vyhrál a bral tak třetí místo Martin Picek a nepopulární bramboru bral Jaroslav Flek.



 


Diskuze

  • anonymní uživatel panter (petr.ter (a) seznam.cz) 13.7.2013 v 19:17

    hodne povedena akcicka i kdyz jsem kvuli narazenymu rameni v nedeli nejel ale sobota me hodne bavila premo respekt za snahu se kterou jsi to usporadal me se to libilo nemusej bejt vsechny zavody na 10ti metrovejch skokach a po skale

  • anonymní uživatel dufoz 13.7.2013 v 20:19

    povedena akce. Bude galerka?

  • anonymní uživatel jan belas (jan.belas (a) seznam.cz) 16.7.2013 v 17:37

    mate to tam nove ze jo ma tym asi taky prijedem

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí