Horst a Rudi představují Kenny Clean rider

Autor: Čert, MuchaPhoto, vydáno: 7.10.2013

ikonaDnes ve studiu přivítáme zkušený tým prodavačů, věčně mluvícího Horsta, jehož dnes alternuje věčně mluvící Čert, a věčně žasnoucího Rudiho, dnes rovněž v alternaci neméně žasnoucím Květákem! A co vám tento alternující dream team prodeje nabízí?

Nalaďte přijímače, světla ve studiu se rozsvěcují, dav jásá, borci vbíhají na palubovku!





Čert aka Horst: Dobrý večer, začneme hned z ostra! Jistě se ti někdy Rudi stalo, že jsi na projížďce píchnul!

Květák aka Rudi: To víš, že ano, kdo by takové poctivé píchnutí to neznal!? (potlesk a uznalé pokývání celého sálu)

Čert aka Horst: Taková „Flat tire“ je jistě nepříjemná záležitost. Ale jestlipak víš, co dokáže ještě víc pokazit vyjížďku?

Květák aka Rudi: To teda nevím! (zmatené kroucení hlavou všech diváků).

Čert aka Horst: Jsou to zašpiněné ruce od řetězu! Co na plat, i kdybys byl ten nejšikovnější malčik, na řetěz nebo aspoň na přehazovačku při vyndávání a nasazování kola prostě musíš sáhnout.

Květák aka Rudi: To je jistě pravda! (Pokračuje uznalé přitakávání všech hlav ve studiu)

Čert aka Horst: Představ si co se mi nedávno stalo! Píchnul sem, vše jsem vyměnil, kolo dal zpět do rámu, ale co se nestalo! Zašpinil jsem si ruce! A jak můžou takové špinavé ruce sáhnout na mé nové bílé gripy, nebo je nedejbože cpát do svých čistých rukavic?! Jistě uznáš, že to prostě nejde!



 


Květák aka Rudi: To jistě ne!

Čert aka Horst: Ale už nejsme v pravěku a i s tímto problémem si umíme poradit!

Květák aka Rudi: Jak, nedočkavostí přímo hořím!





Čert aka Horst: Je to prosté, díky českému dovozci produktů Kenny Racing, bikestrike.com, mám ve své kapse Kenny Clean rider, suché mýdlo pro ruce pána i kmána, mechanika i závodníka, slečny i chlapce!





Čert aka Horst: Stačí nastříkat směs na ruce, třít co ti síly stačí a všechno mazivo i nečistoty zmizí stejně dobře jako volské oko z kapoty prostřílené armádní vzduchovkou! Jediné co zbyde z mýdla i špíny jsou vločky humusu, který stačí oklepat z rukou!



 


Květák aka Rudi: O můj bože, jak jsem doteď mohl žít bez Clean Ridera!?

Čert aka Horst: Já ti to hned řeknu…Jenom napůl! Ale co je nelepší!? Clean Rider nestojí 3 tisíce ani 2 tisíce, dokonce ani jeden tisíc korun. On totiž nestojí ani 500, ani 400, Ani 300, dokonce ani 200 korun. Všechnu tuto parádu dostanete za pouhopouhých 139 Kč! A určitě se zeptejte našich telefonistek i na cestovní sadu suchého čištění slonů, díky třem superkartáčům, které si poradí i s jejich nejzáludnějším záhybem lze sadu použít i na kola, či ruce! (potlesk ve studiu, Rudi prozřel, Horst vydělal a všichni žili hepily evr áftr (čti šťastně až na věky). Teda až na chleba, kterej spadl ze stolu marmeládou dolů investigativci Láďovi Hruškovi na Nově, ten chleba to vyžral za nás za všecky!)





Tak a teď trochu vážněji, Kenny Clean Rider je super věc, kterou devět z deseti prodejců teleshoppingu nedoporučuje, protože ji ani nezná, stejně jako jsem o ní dlouho nevěděl já. Tahle suchá „solvina“ je pěna ve spreji, která voní jako jahodová žvejkačka, výborně odmašťuje, výborně čistí a nepotřebujete k ní vodu. Takže ať už spravujete kolo a nechce se vám hledat vodovod páč by vám ujelo laso, nebo jste v dílně bez vody a nechce se vám lítat k umyvadlu, nebo se vám pes vyválí v nějakým humusu a vy na něj sáhnete a pak vám smrdí ruce a protože jedete v autě tak se nemáte jak umýt, nebo ze zasviníte o cokoli někde, kde prostě není voda, mít u sebe Clean Ridera se rozhodně hodí. Napráskat na ruce, třít, oklepat…ty ruce! Já mám jeden pořád u sebe v batohu, jeden v autě, a po jednom jsem koupil celé rodině! Udělá větší radost než fusakle a nejenom proto že ty určitě nevoní jak Hubba Bubba! Jak říkal Horst, k dostání je na bikestrike.com za lidových 139 Kč.

Diskuze

  • anonymní uživatel hoffman 7.10.2013 v 11:27

    zázrak

  • anonymní uživatel Juris 7.10.2013 v 11:50

    no,neuvěřitelné... :-))

  • anonymní uživatel Fanda 7.10.2013 v 12:06

    Chvalte Ježíše, hosana. Kolik stojí půl kila Solviny? 32kč?

  • anonymní uživatel pch (chmelda (a) ymail.com) 7.10.2013 v 12:41

    neuvěřitelné

  • anonymní uživatel michal 7.10.2013 v 13:08

    tak bavlněný tenký rukavice stojí pár korun a v batohu zaberou ještě míň místa, když už někdo řeší i takový věci

  • anonymní uživatel JOZEF 7.10.2013 v 14:20

    demence,na čem chtěj lidi vydělat

  • anonymní uživatel Martin 7.10.2013 v 14:25

    Lidi, nemáte vůbec smysl pro humor, já se náramně bavil při čtení :) A pokud někdo řeši špinavé ruce při defektu, na cestách, proč ne, pro nějk ideálka.

    Fanda: Ty vozíš balení solviny v batohu?

  • anonymní uživatel Martin Joza (joza (a) bikestrike.com) 7.10.2013 v 14:50

    Martin: díky za zastání, cejtim to úplně stejně! Pobavil jsem se a pro ty, kterým produkt může pomoct, bude určitě dávat smysl. Dyť ho přece nikdo nemusí vozit v baťohu na vyjížďky, využití je nepřeberný ;o)

  • anonymní uživatel krtek (krtek (a) krtinec.kr) 7.10.2013 v 14:57

    docela by mě zajímalo jakej dopad na zdraví člověka má tento produkt v případě že člověk pozře něco čeho se předtím dotkl takto omytou rukou

  • anonymní uživatel kubajsz.com (kubajsz (a) gmail.com) 7.10.2013 v 15:12

    krtek: tyčinky jsou v obalu, jídlo se jí příborem, svačina je v papírovym obrousku, na pití asi nešaháš a banánovou šlupku asi taky nejíš?

  • anonymní uživatel krtek (krtek (a) krtinec.kr) 7.10.2013 v 15:16

    kubajsz: a co jablko? prst v oku? v prdeli? půjdu se vyčůrat a prcka vydrobim doma na koberec?

  • anonymní uživatel Slid 7.10.2013 v 15:40

    Napsane je to zabavne a bavil sem se :D

  • anonymní uživatel kubajsz.com (kubajsz (a) gmail.com) 7.10.2013 v 15:41

    Zřejmě si nepochopil, k čemu to je. Není to mýdlo, který použiješ před obědem. Jde o to, že když někde na trailu píchneš a zašpiníš se, tak si můžeš umýt ruce a vklidu dojet někam, kde se pak opláchneš čistou vodou. Ale nezašpiníš si při tom gripy, oblečení a vše na co šáhneš. Po umytí rukou solvinou si taky nepůjdu dát jabko. Ale proč ti to vysvětluju, stejně se celej den hrabeš v hlíně ... ; )

  • anonymní uživatel krtek (krtek (a) krtinec.kr) 7.10.2013 v 15:49

    kubajsz: takže to prostě je zdravotně i ekologicky závadný, asi jako normální solvina, taková odpověď mi úplně stačí ;) ...jinak máš naprostou pravdu v tom že když jsem já naposled měnil duši, tak bylo takový bahno, který jsem měl po celym plášti posléze i v ráfku a na rukách, že by mi i to půlkilový balení solviny bylo k hovnu, ale to ti snad ani nemusim vysvětlovat :)

  • anonymní uživatel jasmínová rejže 7.10.2013 v 15:53

    za 139,- to nechutnalo špatně...

  • anonymní uživatel Čert (cert (a) dolekop.com) 7.10.2013 v 16:48

    A já bych se na to celý ježdění radši zakázal, všude špíny, dejcháš prach a jedna věc je zdravotně závadnější jak druhá, to máte solvinu, clean rider, silikoňák, tefloňák, padání na držku...No hnus!

  • anonymní uživatel KvětákůvKaramelovýVěneček 7.10.2013 v 17:16

    A kde je Pepi Rössler?

  • anonymní uživatel Z4V 7.10.2013 v 17:17

    Žádný důvod být prudérní pánové :P
    krtek: Já jsem to použila jako cleaner before lunch a pořád žiju...a ani ta houska od toho nevoněla špatně, takže jako nouzovka podle mě dost dobrý. Mnohem radši jsem si olizovala prsty vyčištěný tímhle než špinavý od toho sajrajtu co na nich byl předtím.

  • anonymní uživatel Jenda (honzak96 (a) seznam.cz) 7.10.2013 v 20:39

    dost dobře napsaný, fakt pobavilo ! :D * něco podobnýho mám doma, ale od jinej firmy - xintex, tohle taky určo vyzkouším :)

  • anonymní uživatel bok 7.10.2013 v 20:41

    Šel by s tim vypucovat i ten pes?
    Pobavilo,jinak opice by použila klacík, biker s bílejma gripama může použít imbus a na řetěz vůbec nesahat :)

  • anonymní uživatel pras (xxx) 8.10.2013 v 6:46

    Vozit v báglu kvůli mytí další krám, stejně jako zaprasit se při defektu jak malé děcko je demence, ale tu šlo jen o to udělat reklamu, jakkoli. Já to nečtu, ale je mi jasné o co go, pomalu sem přestávám chodit, neb mě prudí, jakým rádoby zábavným způsobem děláte z děcek debily. Styl "už i mně samotnému je to neustálé PR trapné, pojďme z toho udělat aspoň špatnou komedii" je typický opsaný a ještě odfláklý produkt, jste přeci dospělí lidi a reklama se dá dělat i seriozně.

  • anonymní uživatel Fanda 8.10.2013 v 8:29

    Martin: do lesa solvinu rozhodně netahám, taky nepřemejšlim nad tim, abych si v lese pulíroval ruce. Když už se jo zaseru třeba od řetězu, tak to otřu do listí a mám to v paži, umeju se doma. A pokud doma něco montuju a u toho se zaseru, tak se prostě umeju...asi tak

  • anonymní uživatel dan 8.10.2013 v 8:44

    Sprej me sice moc nenadchnul, ale rad bych slysel jake jsou ty Manama kratasy, zajima me material, jestli je spise tvrdsi jako dh kratasy nebo spise jako endura humwee nebo jak se to pise? Predem diky za odpoved

  • anonymní uživatel kubajsz.com (kubajsz (a) gmail.com) 8.10.2013 v 10:05

    Fanda: já to třeba používám na závodech, když po tréninku dávám dokupy kolo. Proto to víc jak v batohu, vozím v autě ... Jak píše Horst ...

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 11.10.2013 v 16:32

    super:-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí