Moravsko-Slovenský DH Cup je za námi

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 29.10.2013

ikonaČtvrtý ročník Moravsko-Slovenského DH Cupu je za námi.

Tak jsme to zvládli… Oddechli si organizátoři čtvrtého ročníku MSDH Cupu, když v polovině října uspořádali (za nádherného počasí a účasti 140 jezdců) ukončení sezony v Kálnici.

Jezdci si užívali jeden z posledních pěkných víkendů a trénovali a závodili na všech nožných tratích. Mistři Slovenska Martin Knapec a Lukáš Peško se radovali z vítězství v posledních závodních disciplínách a někteří jako Martin Mikulenka a Honza Uruba bohužel zakončili sezonu v nemocnici.

Při vyhlášení celkových vítězů se radovali jezdci z pohárů a hodnotných cen od reklamních partnerů seriálů a tři absolutní vítězové i z finančních prémií.

Zábavný večer se ale trochu změnil v demoliční večer a tak je otázkou jestli příští ukončení bude opět v Kálnici, nebo raději někde na vojenském cvičišti

I přesto, že chyběl generální partner seriálu, tak se podařilo uspořádat a ufinancovat všechny naplánované akce včetně závěrečného vyhodnocení celkových vítězů.

Při pohledu na celkové výsledky nás těší, že se zde objevují stále zvučnější jména a že se opět seriálu zúčastnilo téměř 500 jezdců.





To nás zavazuje a motivuje k pokračování a doufáme, že se v příští sezoně všichni znovu setkáme a společně prožijeme spoustu krásných sportovních zážitků .

Absolutní vítězové : 1. Lukáš Šplíchal, 2. Jan Uruba, 3. Vlastik Hynčica

Objev sezony: Simona Porubanová

Soutěž týmů: 1. Mondraker 661, 2. Specialized CZ, 3. Life4Ride
Všechny tři týmy se dohodli na zimním turnaji ve fotbale, který se uskuteční v Hukvaldech.

Všechny další výsledky zde: http://sportsofttiming.cz/…13_msp_6.pdf

Zdeněk a Michal



Diskuze

  • anonymní uživatel C. 29.10.2013 v 10:36

    Rico, řezníík! :D

  • anonymní uživatel rumcajs 30.10.2013 v 9:04

    Vlasta Hynčica 3 neměl tam být náhodou Martin,to od vedení není moc dobrá vizydka když si do trojky dosadí svého jezdce, navíc v propozicích o tomto finančním rozdělování za absolutní pořadí třech jezdcu nic nebylo,připadá mi že to vše bylo děláno tak trochu horkou jehlou,,a někomu to hold nesedělo, bude se měnit pořadí i u jiných kategorii?

  • anonymní uživatel To nechces (lukas.navratil (a) adc.cz) 30.10.2013 v 11:55

    Vizydka? Mezera za čárkou? ..

  • anonymní uživatel zdenal 30.10.2013 v 16:45

    Pro Rumcajse, Manku i Cipíska: pokud se podíváš na webovky seriálu, tak už od začátku sezony je tam ,,štarový poriadok" kde je v bodu premie uveden BONUS a to premie pro pevní tři z absolutního pořadí. najdeš zde: www.moravskoslovenskydhcup.eu/...
    a MArtin byl vyhlášený za 3.místo v Elitě.
    Pokud by jsi sledoval sezonu pozorně, tak by ti neumiklo, že Vlastik letos v několika závodech zajel absolutně nejrychlejší čas a vyhrál by i v elitě. proto se dostal za Rica a Urubu.

  • anonymní uživatel zdenal 30.10.2013 v 17:00

    a příští sezonu čekají finanční prémie dokonce pro prvních 7 jezdců absolutního pořadí a to v každém závodě, přičemž vítěz bere stále šest litrů.

  • anonymní uživatel nout 2.11.2013 v 7:17

    a taky se říkálo že se jede na kategorie tuším elita a junioři, a hobíci s mastrama, no při vyhlášení se nic neřešilo, tak nevím

  • anonymní uživatel zdenal 3.11.2013 v 19:52

    myslím, že teď tu někdo míchá vyhlášení Moravsko-Slovenského DH Cupu s měřeným tréninku, nebo nějakou akcí v Kálnici.
    Seriál má svá pevná pravidla.
    Volné ježdění v Kálnici bylo organizované BikeCentremKálnica a většina si chtěla co nejvíc zajezdit a účast v závodech byla minimální. v jednotlivých kategoriích byli často jen dva jezdci. Názor každopádně můžeme tlumočit majiteli BikeCentraKálnica.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí