Pozvánka: Meatfly Freestyle Arena 2013

Autor: Keli, vydáno: 31.10.2013

ikona7. – 10.11.2013 se otevřou brány BVV v Brně a návštěvníky přivítá další ročník tradiční sportovní výstavy SPORTLIFE 2013!

I letos je součástí této výstavy freestylový doprovodný program alias MEATFLY FREESTYLE ARENA 2013! Organizátoři akce připravují pro všechny aktivní jezdce i příchozí diváky atraktivní program, během kterého se představí řada skvělých sportovců. Závodit budou jezdci na MTB i BMX kolech.

MTB rideři budou závodit v MTB FUNBOX CONTESTu, který se uskuteční v MeatFly zóně, jejíž součástí budou 2 funboxy a cílový quarterpipe. MTB jezdci si budou moci vybrat ze dvou kategorií – MTB PRO a MTB EXPERT.

Na stejných překážkách se odehraje i BMX FUNBOX CONTEST, ve kterém se bude závodit ve společné kategorii BMX OPEN.

Dění v MEATFLY FREESTYLE ARÉNĚ propukne** ve čtvrtek v odpoledních hodinách, kdy proběhnou exhibiční jamy** jezdců MEATFLY týmu + pozvaných hostů.

Pátek bude ve znamení tréninku, který bude probíhat od 9:00 až do 18:00. Trénink bude společný pro MTB i BMX jezdce. Během dne se uskuteční několik organizovaných exhibičních jamů, ve kterém se představí MEATFLY team a pozvaní hosté.

Sobotní atmosféra se ponese v závodním duchu. V MeatFly zóně nejprve v dopoledních hodinách proběhne trénink jezdců kategorií MTB PRO a MTB EXPERT.
Odpoledne budou závodit jezdci kategorie MTB PRO a krom toho proběhne i závod v minirampě Mercedes-Benz Grand BMX.

Nedělní dopoledne budou mít umožněno trénovat jezdci v kategoriích MTB EXPERT a BMX OPEN, aby se poté utkali v závodech pro tyto 2 kategorie, čímž ukončí program v MEATFLY FREESTYLE ARÉNĚ 2013.

Od pátku až do neděle bude k dispozici TBB-BIKE zóna pro street ridery, kteří si budou moci užívat volné ježdění.





Pořadatel si vyhrazuje právo provést změny v programu, na které dopředu upozorní.

Pro aktivní jezdce i příchozí diváky budou po celou dobu výstavy k dispozici stánky našich partnerů, ve kterých bude rozhodně co k vidění.

Těšíme se na všechny, kteří navštíví MEATFLY FREESTYLE ARÉNU 2013!

Blížší informace na www.meatfly.cz nebo facebook události.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí