Fotogalerie: Jak trénuje Jakub Říha

Autor: Jiří Šimeček, vydáno: 26.2.2014

ikonaKuba Říha stejně jako my všichni bajkeři oceňuje letošní mírnou zimu. Relativně vysoké teploty a málo srážek v nížinách umožňují kvalitní pojezd bez všudy přítomného bláta, tak jak ho známe z tradičních zim posledních let. Kuba se společně s fotografem Jirkou Šimečkem vypravil na ZLO nafotit, jak krotí DH stroj.

Kuba celou akci popisuje následovně: „Letošní zima je asi pro každého bikera téměř ideální, a tak ani já netrávím tolik času v posilově nebo na trenažéru ale veškerý trénink se snažím přesunout ven, ať už na silničku, endurko nebo na sjezďáka.“





„Takže i tenhle víkend byl program jasnej, domluvil jsem se Jirkou Šimečkem (fotograf), že dáme nějaké ježdění u nás na ZLU (místní sjezdová tratička) kousek od Písku.
Sobota, desátá ráno a my už si to šlapeme nahoru, po cestě vymejšlíme, kde co nafotíme, aby to stálo za to. No a pak už to jde, jedna za druhou, já lítám po lese a u toho jsem pod neustálou palbou foťáku. Takže zase super ježdění, parádní trénink a k tomu výstup plný povedených fotek, no co víc chtít!“

„Tak koukněte co z toho vzniklo myslím si, že vcelku slušná série fotek.“



 



foto: Jiří Šimeček – www.fotosimecek.cz

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jara S. 26.2.2014 v 11:53

    :)

  • anonymní uživatel čibrut 26.2.2014 v 12:31

    Fotky pěkný čistý, palec fotografovi za to, že se nenechává unést nějakou rozpatlávkou ve stylu "tady všem ukážu, jak se z jedný fotky nedá udělat HDRI omalovánka" apod. :) Pěkný!

  • anonymní uživatel lutte (jandakar (a) seznam.cz) 26.2.2014 v 12:57

    5 fotek kde jede na kole, 3 pozérský. Celkově jedna fotka co za něco stojí a to ta první. No já nevim.

  • anonymní uživatel Kome 26.2.2014 v 13:56

    Souhlas s luttem.

  • anonymní uživatel čibrut 26.2.2014 v 14:40

    Aniž bych měl k fotografovi nějakej vztah nebo ho znal, tak za sebe jen tolik - pánové kdo z vás někdy fotil a tim nemyslim cvakání mobilovek z podařený párty na FB, ale prostě vzít velkej foťák do ruky, někam se s nim táhnout, vymyslet si téma, řešit světlo atd., tak dobře víte, že když se povede jedna fotka ze sta, že je to hodně dobrej poměr. Neřikám, že to jsou nějaký TOP fotky, ale jsou decentní a čistý s fajn kompozicí, což u sportovní fotografie obecně neni vůbec žádná pr*el dobře chytit. A co jsem koukal na web Jiřího Šimečka, tak nefotí zle. Ale chápu, jak to myslíte a že je to spíš víc profilovka fotografa než jezdce.

  • anonymní uživatel nevim 26.2.2014 v 14:54

    report o ničem :-(

  • anonymní uživatel slucky 26.2.2014 v 15:35

    souhlas s čibrutem, mě se fotky nezdají nějak špatné.
    Kubovi držim palce, zdar

  • anonymní uživatel lutte (jandakar (a) seznam.cz) 26.2.2014 v 19:39

    čibrut: Technicky ty fotky asi nejsou špatný, ale zajímavá je jen ta první, zbytek mě neoslovil. Když otevřu "článek" s popisem: Fotogalerie: Jak trénuje Kuba Říha (proti kterýmu nic nemám, jezdí suprově) tak čekám zaprvé víc fotek, kde jezdí a ne jen tlačí kolo, nebo postuje na FB statusy a zadruhé nějakou akci, ne že letí 10cm nad zemí, třeba fotku jak trénuje projíždění klopenek. Celkově mi to přijde na článek hodně slabý.

  • anonymní uživatel hoffman 27.2.2014 v 9:19

    snáď už len vybrať dramatickejší terén

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí