Bikerally začne v Otrokovicích

Autor: Keli, vydáno: 19.3.2014

ikonaJiž pátý ročník našeho seriálu začíná s novým partnerem v názvu – Hrbáček servis wood bike series 2014. Seriál závodů sjezdu horských kol, disciplíny bikerally se opět pojede v našem (Zlínském, pozn. red.) kraji hned sedm krát.

Prvním závod startuje již tuto sobotu 22. března 2014 v 11 hodin. Na Hrbáček servis bikerally Otrokovice se již předběžně přihlásilo přes 150 závodníků a to zatím nasvědčuje kvalitnímu obsazení i konkurenci ve všech sedmi vypsaných kategoriích.





Mezi přihlášenými nechybí ani elitní sjezdaři a diváci tak mohou vidět v akci naše reprezentanty ve světových pohárech v downhillu – Vlastu Hynčicu, Martina Kolajíka, Petra Malého, Adama Březíka či Tomáše Urubu. Na trati uvidíte nejen profesionální závodníky, ale také spoustu amatérských jezdců, kteří si to chtějí vyzkoušet, porovnat se s ostatními a zkrotit tak nástrahy tratí a svých soupeřů.





Tratě jsou nachystány dvě a jedou se dvakrát, takže ze čtyř měřených úseků se sčítají časy do konečných výsledků. Divácky atraktivní disciplína plná adrenalinu a vzrušení z rychlosti je nejen o parádní podívané na jezdce, ale i o diváckém přehledu, kdy díky online výsledkům můžete sledovat výsledky okamžitě, i když stojíte uprostřed lesa. V klasickém programu všech závodů WBS je vždy občerstvení, muzika, komentování přímo z dění na trati a to jedním ze závodníků. Děláme maximum pro to, aby se nejen závodníci bavili, ale i diváci a fanoušci cítili skvěle.
Veškeré podrobnosti a detaily o závodě najdete na www.bikegeneration.cz





Diskuze

  • anonymní uživatel Jíra 20.3.2014 v 6:22

    kilok je startovný???

  • anonymní uživatel vale 46 20.3.2014 v 15:06

    Startovné: Startovné 250,- Kč pro kategorii muži, junioři, ženy, hard tail, masters
    Startovné 150 Kč pro kat. střelci
    + vratná záloha za startovní číslo 50 Kč
    + 50kč kdo není přihlášen on-line

  • anonymní uživatel Pepa 20.3.2014 v 18:53

    Až budou na těchto závodech stejný podmínky pro všechny, tak se možná zúčasním. Je děsně férový když polovina borců má nahoru odvoz a druhá polovina si to musí odtlačit...

  • anonymní uživatel HK 20.3.2014 v 19:09

    Pepa: férový podmínky? Možnost mít vývoz má na těchto závodech každý a v 90% případů tě po slušném požádání vždycky někdo vyveze...ale když se budeš cpát do dodávky aniž by ses zeptal nenůžeš se divit...mluvím z vlastní zkušenosti

  • anonymní uživatel Mira 20.3.2014 v 22:12

    :-D

  • anonymní uživatel Farmer 24.3.2014 v 12:19

    jojo.. a jeste vic me nasere kdyz ma nekdo treba lepsi kolo :(

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí