Pozvánka: PIVOT Demo Days

Autor: Keli, vydáno: 17.4.2014

Plánuješ cestu do Rychlebek a chceš si vyzkoušet Pivota? Během dvou víkendů můžeš spojit příjemné s užitečným a stát se pilotem Pivota na pořádných trailech v Rychlebských stezkách. Ve dnech 25. – 27. 4. 2014 a 16. – 18. 5. 2014 probíhají PIVOT Demo Days.





Český dovozce PIVOT Cycles firma Bikezone.cz si Vás dovoluje pozvat na předváděcí a testovací víkend. V uvedených termínech máte možnost vyzkoušet kola PIVOT Cycles a to celé modelové řady přímo v prostředí pro které byla tato kola stvořena. TRAILY

Demo days budou probíhat na Rychlebských stezkách a to v následujících termínech:
25. – 27. 4. 2014
16. – 18. 5. 2014

Adresa: SAMBA TRAIL HOUSE, Černá Voda 205, 790 54 Černá Voda

Můžete se těšit na vyjížďky po trailech, přehled novinek námi zastoupených značek i naších partnerů s možností testování a samozřejmě na příjemné prostředí.



MACH 6, ve všech testech velebený a vyzdvihovaný model, je možné označit za nejzajímavější novinku, kterou budete moci otestovat. K dispozici bude samozřejmě celá řada kol PIVOT Cycles.





Pro zájemce zajistíme ubytování přímo v Černé Vodě – Rekreační vila Černá voda (cena 800 Kč se snídaní na osobu a 2 noci). Pokud o ubytování máte zájem napište nám co nejdříve na michal@bikezone.cz, kapacita je omezena.

PIVOT Demo days jsou volně přístupnou akcí, takže pokud máte někoho, kdo by také rád vyzkoušel kolo PIVOT nebo o koupi kola dokonce uvažuje, vezměte ho s sebou. První kolo si budete moci zapůjčit vždy v pátek ve 13:00.





V pátek 25.4.2014 od 17:00 proběhne oficiální otevření SAMBA TRAIL HOUSE. Netradičního konceptu spojujícího kavárnu, cykloobchod a půjčovnu kol PIVOT Cycles. Na tuto párty jste samozřejmě také zváni.

Těšíme se na setkání s vámi – team BIKEZONE.cz

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí