Fotogalerie: Hof a Svak na Rychlebech

Autor: Martin Husár, vydáno: 28.4.2014

Martin Hoferek a Jirka Svak vyrazili o Velikonocích na Rychlebské stezky, na cestě je s foťákem doprovodil Martin Husár. Kluci strávili na kopci celý den a Houska napráskal hodně fotek, ty nejlepší pro nás vybral a máme je zde v galerce.

Hof nám o akci poví víc.

O minulém víkendu jsme se vydali se Svakošem zakrosit na Rychlebské stezky a při té příležitosti i nafotit pár fotek pro stezky i nějaké akčnější pro nás. GT se stezkama spolupracuje a tak jsme to pojali jako pracovně/zábavné ježdění. Foťáku se ujmul Martin Husár, se kterým se nám spolupracuje parádně a nějakou tu srandu taky nezkazí :D



 


Po příjezdu jsme se s Pavlem Horníkem domluvili co cca chce nafotit, vytipovali jsme určitá místa a v 10 hodin vyrazili na kopec. Původní plán byl objet si to bez foťáku a pak jet najisto. Nakonec jsme to ale přehodnotili a udělali jsme dobře, protože jsme se dolů dostali asi kolem 18 hodiny. Projeli jsme ale dost trailů, a na spoustě míst se sekli (ať už Svakošovým neustálým dofoukávaním kola, nebo jeho pokusům o suicide :D) Pro nás gravity ridery je vždycky vrcholem Super Flow Trail, který je prost super, neskutečně dlouhý a fakt zábavný-hlavně když skáčes dvojáky, které možná ani nebyly myšleny jako dvojáky. Ale naše GT Force Carbon a GT Senzor si s tím poradily zase parádně a kdo má chuť, tak může na Rychleby vyrazit a v půjčovně už čeká velká testovací flotila kol GT 2014.



 


Díky všem sponzorům a partnerům: GT Bikeplac Opportunity, Aspire, Rychlebské stezky, Maxxis, ONE, bikestrike.com, obec Lukov, Red Bull.

Diskuze

  • anonymní uživatel Juris (juraohera (a) seznam.cz) 29.4.2014 v 23:14

    Toš ty gořky se fakt už dostanou všude,že Zajdo

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí