Květnové Velo v prodeji!

Autor: Rudolf Hronza, vydáno: 25.4.2014

Nové vydání časopisu Velo jistě pošimrá ve slabinách nejednoho příznivce freeridu, či lépe technického ježdění obecně. Kamil Tatarkovič se tu ve svém článku věnuje vývoji freeridu, neskutečnému posunu jezdeckých dovedností za posledních pár let. Doplněním je rozhovor s Kellym McGarrym, autorem rekordního salta přes kaňon při Red Bull Rampage, ale taky rozsáhlé povídání s Michalem Marošim o životě a závodech.

Pro příznivce techniky je tu především trio luxusních testů rubriky Sólo: Canyon Spectral, Ghost Riot a Specialized Enduro Expert 29. Doplňuje ho poločas dlouhodobého testu, srovnání 27,5" trail biků.
Autorem zmíněného Ghostu Riot je mladý český konstruktér Adam Stašek, sám výborný biker – a Velo s ním přináší rozsáhlý rozhovor, o vývoji, o motorkách, zraněních atd.
Další prostor obsadil svými články Rob Trnka – v jednom článku zve na traily Kokořínska, pro další se vypravil za partou kopáčů trailů do Trutnova.





Co se obsahu květnového Vela týká, jsme zhruba v půlce, takže dál jen telegraficky: Pepa Dressler učí skákat bunny hop, Češi ovládli Cape Epic a Honza Kopka a Pavel Richtr zabodovali na Aljašce, zajímavý je návod na koupi kola z bazaru (nechybí odkaz na smlouvu, rady mechanika a právníka)…

Stále to není vše. Tady najdete podrobnější informace

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí