reklama

Pozvánka: KV Downtown - městský sjezd v Karlových varech

Autor: Keli, vydáno: 28.4.2014

10. května se v prostředí lázeňského města Karlovy vary uskuteční první ročník městského sjezdu KV Downtown. Mimo závodění na závodníky a diváky po skončení závodu čeká regionální premiéra filmu Signatures a after party.





Samozřejmě jsme se organizátorů zeptali na trať a její obtížnost. Martin Soukup byl tajemný: „Abych řekl pravdu, tak ohledně trati chceme být trochu tajný. Překvapení shaperů pro ridery.

Ale nakonec něco málo podrobností o trati prozradil. Obtížnost trati by měla být nastavena, tak aby byla sjízdná pro všechny – „kdo dokáže skočit z dvou metrů do pěknýho dopadu, tak nebudou mít s tratí problém,“ dodává Martin.

V horní části je to spíš taková projížďka s několika dropy na nabrání rychlosti. V okolí Slash baru se plánují dva velké skoky. Jeden posílák cca 5 m, na kterém se potom odjede na jiným odrazu Freestyle BMX exhibice a druhej skok bude dle volby. Bude naistalovaná překážka (vrak auta), která se buď přeletí, nebo přejede, jak se kdo bude cítit. Pak přijde klidnější pasáž. Nájezd na cca 100 schodů s jedním dropem, klopenka a poslední finishovej skok, na kterej se bude najíždět z dvoumetrový lavice.





Harmonogram a další info ohledně afterparty a celého programu je na webu www.kvdt.cz nebo na facebooku.

Diskuze

  • anonymní uživatel abc 28.4.2014 v 15:35

    Škoda že se to kreje s 3DH cupem

  • anonymní uživatel mulda (vubu (a) seznam.cz) 29.4.2014 v 21:25

    To vám tam přijede lidí no, když celej "sever" bude na Mezáku.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí